מנכ"ל שטראוס בעבר, קובי לוי, מונה למנכ"ל חברת קליל מכרמיאל, המייצרת מסגרות אלומיניום לחלונות וחלונות.
לוי בן ה-64 הוא בוגר תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים באוניברסיטת ירושלים שימש בשנים 1987 עד 2004 בתפקידי ניהול בכירים בקבוצת שטראוס (מנהל חטיבת המזון, מנהל חטיבת המכירות), תפקידו האחרון היה מנכ"ל קבוצת שטראוס. לאחר מכן שימש מנהל בחברת פרוטארום וכבעלים ומנכ"ל של חברת טבע קסטל. לוי מכהן כדירקטור בחברת קליל משנת 2004.
"המטרה שלי כמנכ"ל להוביל את חברת קליל לצמיחה תוך שינוי מודל הספקת החלונות במדינת ישראל ולצמיחה ברווחיות החברה", אמר הבוקר (יום ג', 8.7.25).
יו"ר קליל,
צורי דבוש, ציין כי לוי מכיר את קליל לעומק. "אנחנו בעיצומו של תהליך חיבור היכולות של קובי עם הנכסים של קליל: עובדים ומנהלים מסורים, מוצרים מעולים ומותג חזק ומשפיע", אמר.