הרמטכ"ל, רב־אלוף
אייל זמיר, ביקר (2.9.25) בבסיס נחשונים יחד עם מפקד אוגדה 99, תת־אלוף יואב ברונר, ומפקד חטיבה 11 ביום גיוס המילואים של חטיבת יפתח. במסגרת הביקור שוחח עם לוחמי המילואים שהתגייסו ועם אנשי אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה האמונים על קליטתם.
בפנייתו ללוחמים אמר זמיר: "אויבנו, בשבעה באוקטובר וגם לאחר מכן, בכל המזרח התיכון התאגדו כדי לפגוע בנו, כדי להשמיד אותנו. אנחנו פועלים נגד כולם, כל הזמן, ללא הרף, ללא הפסקה, אנחנו פוגעים בהם, אנחנו משמידים אותם, אנחנו מכריעים אותם ואנחנו מנצחים אותם".
בהמשך הוסיף: "אנחנו פועלים בכל רחבי המזרח התיכון. לחמאס לא יהיה מקום להסתתר בו מאיתנו. בכל מקום שאנחנו נאתר אותם, בין אם בכירים ובין אם זוטרים – אנחנו פוגעים בכולם כל הזמן. אנחנו נערכים להמשך המלחמה, אנחנו הולכים להגביר ולהעמיק את הפעולה שלנו, ולכן גם קראנו לכם".