ראש הממשלה
בנימין נתניהו התייצב (8.9.25) בבור חיל האוויר והכריז: "ביומיים האחרונים הפילו כוחותינו 50 מגדלי טרור בעיר עזה. זהו רק סיפתח לפעולה העצימה של התמרון הקרקעי. אני אומר לתושבי עזה: ראו הוזהרתם, צאו משם".
נתניהו פתח את דבריו בהתייחסות לפיגוע ירי בתחנת אוטובוס שבו נרצחו שישה אזרחים: "שני מחבלים מתועבים באו לתחנה, ירו באוטובוס ורצחו שישה מאזרחינו היקרים. אני שולח תנחומים למשפחות ואיחולי החלמה לפצועים. זה שחיסלנו את שני המחבלים לא מספיק, וגם זה שנרדוף אחרי התומכים והסייענים לא מספיק. ההנחיה שלי היא ללכת בעוצמה נגד קיני הטרור".
לדבריו, צה"ל כבר פעל בשלושה מחנות פליטים: "פשוט פינינו את האוכלוסייה ושיטחנו את תשתיות הטרור. ההנחיה שלי היא להמשיך ולעשות זאת בקיני טרור נוספים".
לאחר מכן עבר נתניהו להתייחס להיערכות לתמרון הקרקעי: "הבטחתי לכם לפני ימים אחדים שנפיל את מגדלי הטרור בעזה - וזה בדיוק מה שאנחנו עושים. חיל האוויר הפיל 50 מגדלים ביומיים, וזה רק המבוא לפעולה העיקרית - התמרון הקרקעי של כוחותינו המתכנסים כעת אל תוך העיר עזה. לכן אני אומר לתושבי עזה: תקשיבו לי טוב - ראו הוזהרתם, צאו משם".