קבוצת ברן חתמה, באמצעות חברה בת, על הסכם בהיקף של כ-480 מיליון דולר עם חברת המים הממשלתית של אחת ממדינות אפריקה, לביצוע פרויקט רחב היקף בתחום תשתיות המים.
ההסכם כולל תכנון, ניהול, ביצוע וסיוע בגיבוש חבילת מימון. השלב הראשון בפרויקט מוערך בכ-480 מיליון דולר ותקופת הביצוע מוערכת לכ-30 חודשים ממועד קבלת צו עבודה. מן החברה נמסר כי תחילת הביצוע מותנה בסגירת המימון וקבלת כלל האישורים הרגולטוריים.
מנכ"ל קבוצת ברן, איציק פרנק, אמר כי חתימת ההסכם היא המשך ישיר ליישום האסטרטגיה שהצגנו - הובלת מגה פרויקטים בתחומי המים והתשתיות, תוך שילוב יכולות הנדסיות וניהוליות לצד ארגון חבילות מימון מורכבות. "אנו שמחים לראות כיצד התוכנית שבנינו מתממשת וכבר עם החתימה על ההסכם המהותי הזה. עם זאת, חשוב להדגיש כי אף שמדובר בפרויקט מהותי, השפעתו תבוא לידי ביטוי רק לאחר השלמת כלל התנאים המקדימים", אמר."