חיל-האוויר תקף לפנות בוקר (יום ה', 13.11.25) מחסן אמצעי לחימה ותשתית טרור תת-קרקעית של ארגון הטרור חיזבאללה בדרום לבנון. התקיפה בוצעה על-פי הכוונה מודיעינית של אגף המודיעין של צה"ל.
מדובר צה"ל נמסר כי תשתיות הטרור שהותקפו מוקמו בסמוך לאוכלוסייה אזרחית ולמתחם ספורט ופנאי, ומהוות דוגמה נוספת לשימוש הציני שעושה חיזבאללה באזרחי לבנון כמגן אנושי לפעולות הארגון מתוך נכסים אזרחים.
בהמשך לתקיפה הראשונה המשיך חיל-האוויר ותקף תשתית טרור נוספת של ארגון הטרור חיזבאללה. תקיפה זו בוצעה בהובלת אוגדה 91 ובאמצעות מטוסי קרב של חיל-האוויר. שתי התקיפות בוצעו למרות איומים של מזכ"ל חיזבאללה, נעים קאסם, על כך שארגונו לא יבליג על המשך התקיפות הישראליות.
"ארגון הטרור חיזבאללה ממשיך בניסיונות השיקום של נכסי טרור ברחבי לבנון, הימצאותן של תשתיות הטרור ופעילות ארגון הטרור חיזבאללה במרחב מהוות הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון. צה"ל ימשיך לפעול על-מנת להסיר כל איום ולהגן על מדינת ישראל", לשון הודעת דובר צה"ל.