מחירי הנפט שבו לעלות (5.3.26), לאחר ירידות קלות שנרשמו אמש לראשונה מאז פרוץ המלחמה באירן, והם משלימים כעת זינוק של 20% לעומת המחירים ערב המלחמה. בבורסות העיקריות נרשמת יציבות עם תנודות קלות בשני הכיוונים.
בשעה זה (17:00) עולה מחיר הברנט (המדד העיקרי של שוק הנפט) ב-3.3% ל-84 דולר לחבית, ואילו מחיר ב-WTI (הנפט מטקסס, המדד העיקרי לתפוקה בארה"ב) עולה ב-4.5% ל-78 דולר. הזינוק במחיר בארה"ב, למרות שהמלחמה אינה משפיעה במישרין על המגזר המקומי, צפוי להתבטא הן במחיר הבנזין לצרכן והן במחירי המוצרים האמריקניים בכלל, מה שעשוי ליצור לחץ פוליטי על הנשיא
דונלד טראמפ לסיים את המלחמה.
המסחר בבורסה בניו-יורק נפתח בירידות של 0.7% בדאו-ג'ונס ושל 0.2% במדד S&P 500 וביציבות במדד נאסד"ק. הבורסות באירופה רושמות ירידות קלות: 1% בציריך ו-0.7% בלונדון, פרנקפורט ופריז. בבורסות באסיה הסתיים המסחר בעליות קלות: 1.9% בטוקיו, 0.6% בשנחגאי ו-0.35 בהונג-קונג. הבורסה בתל אביב ממשיכה להפגין אופטימיות, עם עליות של 0.8% במדד ת"א-35 ושל 1.2% במדד ת"א-125.