ראש הממשלה
בנימין נתניהו פנה (17.3.26) מבור חיל-האוויר בקריה לעם האירני לרגל חג הנורוז כי "המטוסים שלנו פוגעים בפעילי הטרור בשטח, בדרכים, בכיכרות. צאו לחגוג – אנחנו צופים מלמעלה".
לדבריו, ב-24 השעות האחרונות חוסלו שניים מראשי הטרור של המשטר. נתניהו ציין כי הפעילות נועדה לאפשר לעם האירני "לחגוג את חג האש", ואיחל: "חג נורוז שמח".
אירן מאשרת: לריג'אני חוסל
באירן אישרו במהלך הלילה כי עלי לריג'אני חוסל, יחד עם בנו, סגנו וקבוצת מאבטחים. בישראל פורסם הדיווח על מותו כבר בשעות הבוקר. לפי תיעודים, עם היוודע מותו נשמעו קולות שמחה ברחובות באירן מפי תושבים.
דיווח: טלטלה בצמרת האירנית
כתב ערוץ 14 לענייני אירן פרסם כי מדובר ברעידת אדמה פוליטית באירן. לפי הדיווח, לאחר חיסול לריג'אני, הנשיא מסעוד פזשכיאן מאשים את משמרות המהפכה ומבקש להתפטר, על-רקע מה שמוגדר כהתפוררות פנימית. במוקד העימות עומדות האשמות חריפות כלפי משמרות המהפכה על הפקרת לריג'אני, לצד טענות לחיסול חשבונות פנימי שנועד לשרת את צמרת הארגון. לדיווח זה אין בשלב זה אישור ממקור נוסף.