X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
אמת מחשוב: כמות האיומים גדלה במהירות, ורמת העידכון של מערכות אבטחת המידע גדלה בהתאם; חברת המחקר פרוסט אנד סאליבן: סך ההוצאה על רכישת מערכות ה-UTM יצמח בכ-17% ב-2012 לכ-2.5 מיליארד דולר
▪  ▪  ▪
פריצות ההאקרים בעולם, כמו גם בישראל, צפויות להתבטא בזינוק ניכר בהצטיידות של ארגונים מסחריים במערכות אבטחה: שנת 2012 תהיה שנת שיא בשיעור הצמיחה בשוק מערכות האבטחה לניהול מאוחד של איומים (Unified Threat Management – (UTM, כך מעריכה חברת הייעוץ והמחקר העולמית פרוסט אנד סאליבן.
על-פי המחקר, סך ההוצאה על רכישת מערכות ה-UTM, המשמשות לניהול אבטחה מרכזית למניעת חדירות לרשתות הארגוניות, יצמח בכ-17% ב-2012 לכ-2.5 מיליארד דולר. בכל מגזרי הפעילות במשק יגדל היקף ההשקעה במערכות האבטחה המרכזיות במהלך שלוש השנים הקרובות, אך גופי הממשל ירחיבו בצורה המשמעותית ביותר את היקפי ההשקעה במערכות האבטחה, וזו תצמח בכ-51% ותסתכם ב-2015 בכ-531.5 מיליון דולר. המגזרים הבאים שיובילו את רשימת המצטיידות במערכות האבטחה בשלוש השנים הקרובות הם תחום הבנקאות והביטוח ותחום המסחר והקמעונאות.
עוד מעריכה פרוסט אנד סאליבן כי שוק מערכות ה-UTM צפוי להגיע להכנסות של 3.7 מיליארד דולר עד סוף 2015 ושיעור הגידול השנתי הממוצע יהיה כ-15.3%. בחלוקה לאזורים גיאוגרפיים, אזור אסיה פאסיפיק יהיה השוק הצומח ביותר בתחום עם גידול של 16.2% בהכנסות שיסתכמו בכ-646 מיליון דולר. השוק הגדול ביותר הוא ביבשת אמריקה עם הכנסות של 1.7 מיליארד דולר וגידול צפוי של 14.6%. שוקי אירופה, המזה"ת ואפריקה ירשמו הכנסות כוללות של 1.3 מיליארד דולר עם שיעור גידול של 15.4%.
רפי קוקוטק, מנכ"ל ספיידר פתרונות אבטחה מקבוצת אמת מחשוב מציין כי אנחנו שותפים להערכה שהשוק הממשלתי והפיננסי בעולם, כמו גם בישראל, יהיו הראשונים לאמץ את הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום ה-UTM. היום יותר מתמיד נדרשים גופי הממשל והפיננסים להצטייד במענה מלא לפתרונות אבטחה במטרה להתמודד עם מגוון רחב של איומים כמו הונאות, וסייבר טרור. כמות האיומים גדלה במהירות, ורמת העידכון של מערכות אבטחת המידע גדלה בהתאם. תחום שבו בגופי הממשל והפיננסים מובילים את אימוץ הפתרונות והיקפי ההשקעה בהצטיידות מבשר כי רמת ההשקעה בקרב כלל המגזרים במשק צפויה אף היא לגדול באופן משמעותי. להערכתי, בשוק המסחר, הקמעונאות והאירוח יאמצו השנה פתרונות חדשים לאבטחה וניהול מאוחד של איומים בשל הצורך באבטחת עסקות מרובות ועבודה מול קהל לקוחות מגוון. בדרך כלל מדובר בחברות המחזיקות כמות גדולה של סניפים, משרדים, בתי מלון וכד' והשימוש בפתרון אחוד ומקיף מספק מענה מיטבי לצרכי הארגונים תוך הבטחת נוחות השימוש".
עוד ציין קוקטק כי "המניעים העיקריים להטמעת מערכות אבטחה אחודות נובעים בעיקר מהרצון להפעיל מערכת אחת שתדע להתמודד עם מגוון שלם של איומים קיימים, מבלי להידרש להפעלת מספר מערכות אבטחה נפרדות. מניע נוסף הוא חשש ופחד מתביעות, קנסות ועונשים המופנים כנגד חברות ואתרים שהתרשלו בהגנה על פרטי לקוחותיהם. כך לדוגמא, ענקית סליקת האשראי הארטלנד החזירה ללקוחותיה 130 מיליון דולר שנגנבו מהם בעקבות פריצת האקרים למערכותיה ובנוסף שילמה 68.2 מיליון דולר הוצאות משפט בגין אותה פריצה. הפחד מהחדרה של סוסים טרויאנים, גניבת פרטים חסויים וגל תביעות הצפוי בעקבותיהם מניעות היום אתרי תוכן רבים בחיפוש אחר פתרונות אבטחה מוקשחים והצפנת נתונים".
תאריך:  18/01/2012   |   עודכן:  18/01/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
גל הפריצות האתרים יזניק את הוצאות האבטחה
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
כותרת כותרת
בכך הופכת סינריון מערכות לספק הפרטי הגדול ביותר בקנדה לפתרונות לניהול מערך העובדים לשוק הבינוני
דניאלה רייבנבך
שר התמ"ת שלום שמחון מבקר בגולברי במסגרת סיוריו במפעלי תעשיה וטקסטיל
ליאור עילם
קונסיסט ישראל החלה בימים אלה בגיוס של כ-30 עובדים חדשים לחטיבת ייעוץ חדשה, למגזר הבנקאי והפיננסי. בחברה מעריכים, כי למרות התחזיות הקודרות לגבי צמיחת המשק בשנת 2012 הרי שבסקטור הבנקאי דווקא צפויה להתרחב ההשקעה במחשוב.
רונן הלל
חברת דגת הארץ, החברה המובילה והגדולה בישראל לשיווק פילה דג ישראלי טרי השלימה מהלך של מיתוג מחדש, במטרה להרחיב את פעילותה השיווקית ולהגדיל את המודעות ליתרונות הצרכניים והבריאותיים של דג טרי מתוצרת ישראלית
יח"צ כן-פייט
החברה, העוסקת בפיתוח תרופות למחלות דלקתיות ומחלות כבד, הודיעה היום על תוצאות חיוביות נוספות מניסוי ב-CF102 עם פוטנציאל לביו-מרקר חדש עבור חולי סרטן הכבד. פרופ' פנינה פישמן, מנכ"לית כן-פייט:"נפתחת בפני החברה האפשרות לשימוש בביו-מרקר שיבחן מראש את החולים המתאימים לטיפול בתרופה ויתאפשר טיפול יעיל וממוקד יותר"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il