מדוע בעצם חסרות דירות? הרי כחלון הודיע שאשתקד שווקו 100 אלף דירות.
דגן: "זו מכבסת מלים. המילה "שווקו" מובנת לא נכון. האמת היא, שמינהל התכנון אישר תכנון של מגרשים, ולא מכר אותם. על מגרשים אלו יבנו בעוד 4 או 5 שנים. כיום אין די מגרשים לבנייה מיידית. מדוע? כי לעתים יש לחכות שנים, אחרי קניית המגרש, כדי שאפשר יהיה לבנות עליו. התשתית מפגרת. אי-אפשר לבנות ולמכור דירות כשאין כבישים. כשמתחילים לבנות, מתברר שחסרים פועלי בניין. הגיעו מעט מאוד פועלים זרים. חלק מהפועלים הערבים אינם מקצועיים. משך הבנייה התארך בעשור האחרון ב-20 אחוז".
איכות הבנייה, לפחות, בעליה.
דגן: "לא נכון. איכות הבנייה בירידה בעשור האחרון, חזרתי עכשיו מביקור עסקי במזרח אירופה. הם בונים ב-60% מהזמן שהבניה נמשכת אצלנו. ואשר לאיכות הבנייה, הם טובים מאתנו בהרבה".
אולי אפשר לתעש את הבנייה.
דגן: "חוששני שזה לא ילך. הבנייה היא ענף שמרני".
תמיר דגן שירת 20 שנה בצבא הקבע, תחילה כנווט קרב ואחר כך כראש מינהלת הבנייה של חיל האויר בראש העין. ב-1999 מונה למנהל הפיתוח העסקי בחברת דניה -סיבוס, משם עבר לנהל את קרדן נדל"ן, ולפני שבע שנים הגיע לשיכון ובינוי נדל"ן. הוא סיים לימודי כלכלה וסטטיסטיקה באוניברסיטה העברית, ולימודי מ.א. במינהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון בבאר שבע.
במרס אשתקד קבע דירקטוריון קבוצת שיכון ובינוי: "פעילותו של תמיר דגן תרמה לשיפור מעמדה של שיכון ובינוי נדל"ן. הוא השכיל להוביל אותה גם בתקופת אי-ודאות, ונתן מענה יעיל לאתגרים שהציב השוק. החברה בראשותו עמדה ביעדים העיקריים של תוכנית העבודה,. כולל לוחות זמנים ומצוינות". תמיר דגן, עם חבריו להנהלה, מובילים בשנים האחרונות את הבנייה הירוקה ברבים מהפרויקטים של החברה.
לא פלא שראשי הקבוצה אישרו לדגן מענק של כ-1.9 מיליון שקל לשנת 2014, בנוסף לשכרו הרגיל, 1.78 מיליון שקל (כולל תנאים סוציאליים). יחד עם שווי המניות החסומות שקיבל, שאיננו כסף בעין, קיבל דגן אשתקד כ-7.5 מיליוני שקלים. הוא מתגורר ברעות, עם רעייתו יעלה וארבעת ילדיהם. כדי להמשיך ולהצליח, הוא רגיל ביום עבודה ארוך, שבו הוא נאבק, בין היתר, בבעיות התשתית.