מה המשותף לסטנדפיסטית נויה מנדל, לזמור המוזיקה היהודית יצחק מאיר ולצמד הקומיקאים נעם יעקבסון וגדי וייסברט? גם הם היו בסופ"ש של צחוק וחוויה במלון "חוויה" בנצרת עילית, לכבוד שבת זכור.
זה התחיל עם שעה של בידור: נויה דיברה במרץ על הטלפונים הניידים והטכנולוגיה העכשווית, תוך כדי שהיא משלבת סיפורים מצחיקים וסיטואציות מוכרות; לאחר מכן הגיע גם הזמר יצחק מאיר שלאחרונה הוציא אלבום חדש לפורים, והופיע עם שיריו אך גם עם חידוש מעניין: איך הפכו ניגונים חסידיים מהשטייעטל למנגינות חג לילדים? הוא הדגים את התהליך מהמוזיקה הישנה למילים העכשוויות והישראלית בחגים השונים. בסיום הערב המיוחד שמעתי מהקהל מילים חיוביות על 2 המופעים הללו ששילבו צחוק ורגש.
לפני מספר חודשים, הוקם מלון חוויה על בסיס המלון פלאזה שבנצרת עילית. אלון וינטר, מנכ"ל המלון, מספר בשיחה עימו על הייחודיות: "אנחנו מארגנים שבתות לכל מיני קבוצות מיקוד. זה יוצר לעיתים סיטואציות מעניינות. כך למשל, לפני מספר שבועות אירחנו את מד"א ירושלים אצלנו, ובמלון הנוסף של הרשת, בחוויה- גליליי טבריה, אירחנו חברה מתחרה שלהם - את "הצלה".
ערבוב מעניין
כאמור, לרשת חוויה ישנם 3 מלונות המתאימים עבור הציבור הכללי, ואף לציבור הדתי. למלון שבטבריה ישנה כשרות מהודרת ובהשגחה המתאימה לנהוג בציבור הדתי והחרדי וכך גם בשאר המלונות - זה שבנצרת עילת וכן המלון הנוסף של הרשת באשקלון.
המלון שבנצרת עילית עבר שיפוץ לאחרונה. במלון ישנו חדר כשר המציע אימון וספא גם לכאלו המגיעים שלא במסגרת המלון. בקמפוס המלון ניתן למצוא בית כנסת, טרקלין עסקים, אולמות לכנסים, אוהל אירועים וכך גם בריכה וג'קוזי.
החדרים מעוצבים באלגנטיות ומאובזרים בצורה נוחה. מראה השידות בסגנון העתיק לצד הרהיטים האחרים, משווה למקום ערבוב מעניין בין ישן לחדש. ממש כמו העיר נצרת שנשקפת מחלון הקומה שבה אני נמצא.
העובדים מסורים, רמת הניקיון גבוהה וחדר האוכל מתאפיין במספר דברים: ראשית, הצורה מאוד נוחה כך שישנו משטח מוגבה אשר ממנו ניתן להשקיף על מרחב הגשת האוכל. התפריט מאוד מגוון, וכך אני גם שומע מאנשים שונים.
דבר נוסף שראוי לציון הוא העוגות ללא סוכר שמציע המלון. והנה עד משהו שחשבו עליו: לשומרי המסורת ישנם מחמים לנטילת ידיים עם כיורים נוחים. זה בהחלט משווה לחדר אוכל סגנון מיוחד, שמראה על שימת דגש לפרטים הקטנים.
אז אחרי ההופעות, האווירה, החדרים, האוכל ורמת השירות אני יכול להמליץ על המקום שמראה רצינות ואדיבות ביחס כלפי האורחים, תוך שהוא מביא את האומנים המוכרים לציבור הדתי לאומי ומספק חוויה נעימה.