בנוגע לג'יימס פאקר אמר נתניהו, כי הידידות הייתה כה הדוקה – עד שהלה החליט לקנות בית בקיסריה בשכנות לבית נתניהו. הוא אישר שקיבל ממנו סיגרים ושבני הזוג התארחו בביתו פעמיים-שלוש בהעדרו. הוא הוסיף שפאקר מימן את שהותו של יאיר נתניהו באי איביזה ובעיר אספן בארה"ב. בנקודה זו בחקירה איבד נתניהו את שלוותו:
"זה מה שיש. אין הנאות אחרות בחיים. שאני אהיה ברור: הנהנתנות הגדולה. אין הנאות אחרות! עובדים 18 שעות ביממה [היכה בשולחן], היא עובדת עם הילדים, עם חולי סרטן, עם מה שאתה רוצה, כפסיכולוגית ילדים. אין הנאות בחיים! אני הבנתי את זה אחרת לגמרי [שתי מכות בשולחן]. כל מה שאתם מנסים להציג כאן מוקצה בעיני, משום שהוא לא משקף את החיים הקשים. חשבתי שיש ידידים שרוצים להנעים את הקושי הגדול [הרים את קולו] והם אמרו לי את זה! אתם עובדים כל כך קשה, אם אנחנו יכולים להקל עליכם קצת".
נתניהו אישר שביקש שקית אטומה כדי לקחת קופסת סיגרים מבית פאקר לביתו והסביר: "עם ההשמצות שאני חי בתוכן כל הזמן, ואיש לא יודע מהחיים האמיתיים שאנחנו חיים. יכול להיות שאמרתי: מה אני צריך שידברו ויגידו על דברים שהם חסרי ערך, כי אנשים לא יודעים אולי את חוק המתנות שאני יודע. אז מה אני צריך סתם שידברו? אז יכול להיות שביקשתי שקית".
נתניהו שוב הרים את קולו: "בחיים שלנו, בשאלות ההזויות שאתם שואלים אותי כאן. שאתם מנסים לרדת לתוך הכוס והמאפרה שלי. הדבר הזה שהוא מטורף ומנסים כאן להפליל ראש ממשלה על שטויות". ברנור: "איש לא מנסה, אדוני, לא מנסה" – ונתניהו קטע אותו: "אתה יודע בדיוק מה שקורה כאן! התעשיה התקשורתית שעובדת יחד עם ניסיון של הפללה. הכאוס התקשורתי הנורא הזה, על הנהנתנות הנוראה של בני הזוג נתניהו שחיים חיי קיסרים ממש. השטויות האלה! אז אני אומר: זה לא כך! ואיש לא יגיד את זה [היכה בשולחן]".
בהמשך שב נתניהו וטען שמדובר בניסיון של התקשורת להפליל אותו: "הם מפעילים מכבש אדיר, כולל עליכם [החוקרים]... מי בנה את כל הכתבות האלה? מי עשה את כל התחקירים האלה? זה עושים קבוצה קטנה של אנשים... ואני חושב שזה פסול, אני חושב שזה אנטי-דמוקרטי... זה ברור לגמרי, יש פה מטרה פוליטית... הם עושים את זה כדי להשיג יעד פוליטי. לצורך זה הם צריכים לייצר אקלים חקירתי ודברים אחרים כפי שזה נעשה פה".
בנוגע לפאקר אמר נתניהו, כי הוא ביקש להשקיע בהיי-טק בישראל. הוא הכחיש שניסה לסייע לו לקבל אזרחות ישראלית ושהפנה אותו לצורך כך לווינרוט. לדבריו, הפניה זו הייתה לגבי האפשרות שפאקר ירכוש כלי תקשורת ישראלי, אולי את ידיעות אחרונות, "אבל זה קשקוש, מזה לא יצא כלום". [פאקר העיד, כי נתניהו לחץ עליו לרכוש את ידיעות אחרונות].
החוקרים טענו, כי הסכום הכולל של המתנות שקיבלו בני הזוג נתניהו ממילצ'ן ופאקר היה 800,000-700,000 שקל. נתניהו השיב, כי מעולם לא חישב את הסכומים. ברנור שאל אותו האם היה נוהג אחרת אילו ידע שזהו הסכום, ונתניהו ענה שיחשוב עליו כך ושהוא מופתע. "השאלה שאתם צריכים לשאול אותי [היא] לא שאלה נורמטיבית. אתם לא אחראים על המוסר. אתם אחראים על החוק. אני שאלתי רק שאלה אחת: האם זה חוקי? ולי אמרו: זה חוקי, חד-משמעית".
בסיום החקירה נשאל נתניהו האם לא הייתה בעייתיות בכך שהעלה הצעות לפעולות עסקיות בתחום התקשורת. הוא השיב בשלילה, באומרו שלא התערב בשיקוליהם של בני שיחו. נתניהו הוסיף, כי הוא החליט בצורה עניינית בכל נושא הקשור לרגולציה ממשלתית בתחום התקשורת, וכי ממילא אין רגולציה כזאת בנושאים עליהם שוחח עם מילצ'ן ופאקר. "הם לא ביקשו ממני דבר ואני לא נתתי להם דבר", הוסיף.