X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות
מסעדת הגריל התל אביבית, "פריים גריל", היא ספינת הדגל של הקולינריה הכשרה בארץ
▪  ▪  ▪
מנת בשרים ב"פריים גריל" [צילום: יח"צ]
מסעדת "פריים גריל" [צילום: יח"צ]

שלושה חודשים בלבד, מאז שנפתחה לראשונה, הספיקו למסעדת הגריל התל אביבית, "פריים גריל" (רחוב הרבט סמואל 60) להפוך לספינת-הדגל של מסעדות הבשרים הכשרות בארץ. מסתבר ששום מסעדה אחרת, שהכשרות עומדת בראש מעייניה, אינה מצליחה להשתוות לה באיכות הבשר המשובחת שלה, כשעל-אף מגבלותיו המובנות של ההכשר - היא מצליחה להפיק ממנו את המיטב שבמיטב.
"פריים גריל" ממוקמת במתחם האופרה הישנה, נושקת לטיילת. מרווחת ואוורירית, עם עיצוב אלגנטי. מלבד אולמה הפנימי, רחב הידיים, יש בה מרפסת מוצלת הפונה לים ומרוהטת בכורסאות מרופדות ונוחות. היושבים בה נהנים מבריזה מרעננת גם ביום-קיץ לוהט.
ביד אמן
האטרקציה של "פריים גריל" היא ה"קצבייה" שלה, הממוקמת בפתח המסעדה. כל סועד מוזמן לבחור את נתחי הבשר כלבבו, לפי משקל, כשאלה מונחים בוויטרינה מרהיבת-עין, המעוררת את בלוטות התיאבון.
מן התפריט העשיר צד את עינינו האספרגוס הירוק בטמפורה, עם ביצי-משק, עירית ולימון. המנה על הגריל השתבחה במיוחד בזכות הרוטב המעודן שלה, שהוא סודו הכמוס של השף. כשהגענו לעיקריות בחרנו ב-250 גרם של סטייק-אנטרקוט, מדיום-וול, שהיה רך ונימוח כחמאה, ובשקדי-עגל, נוסח המוג'חאס של ארגנטינה - מולדת הבשר, שממנה הוא גם מיובא ל"פריים גריל". המנה הייתה עשויה ביד אמן.
מעדן בלעדי
את חגיגת הבשרים שלנו ליוו עגבניות על האש, תפודים אפויים בתנור ובצלצלים, שהוסיפו נופך פיקנטי במיוחד לארוחה. בקבוק-סודה גדול סייע לנו בעיכול הכבודה.
משהגיע תור הקינוחים שמחנו לגלות את המעדן הבלעדי של "פריים גריל": קרמבל תפוח-עץ ירוק, עם גלידת-טופי ורוטב וניל, שבו שחה התפוח - מנה שמיימית, שאין דומה לה בשום מסעדה אחרת. אספרסו כפול היה האקורד האחרון בסעודת המלכים שלנו.
החשבון לשניים הסתכם ב-360 שקל - שווה כל אגורה - ועליו הוספנו תשר של 40 שקלים לשירות מעולה. את המסעדה זיכינו במלוא 10 הנקודות של הסולם הקולינרי, שאותן הרוויחה ביושר.

תאריך:  12/08/2010   |   עודכן:  12/08/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
חגיגת בשרים
תגובות  [ 2 ] מוצגות  [ 2 ]  כתוב תגובה 
1
בגיליס היית כבר?
אמתי  |  12/08/10 13:17
2
בשר זה רצח
יוסי פלס  |  13/08/10 01:47
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עדי פלאוט
כך תקבל מהבנקאי שלך שיתוף פעולה להלוואות בתנאים משופרים
ד"ר נמרוד פרידמן
שילוב של פעילות גופנית עם תזונה עשירה בסיבים ובוויטמינים טבעיים, נמוכה בשומן לא רווי ומבוקרת בפחמימות - יביא אותך לתוצאות הרזיה מקסימליות
דורית וורמן
הרגלי תזונה נבונים מונעים ומצמצמים מחלות וסיכונים בריאותיים
ד"ר סלוצקי חגי
כל מה שרציתם לדעת על טיפולי שיניים, ולא הספקתם לשאול
אורן פרסיקו
כמו בעיתונים אחרים, גם בהארץ מתפרסמות ידיעות משוכתבות המועתקות ממקורות זרים ומלוות בחתימה אנונימית    אלא שבהארץ גם מכריחים את העורכים בדסק החדשות לחתום על הידיעות    שיהיה מכובד
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il