ההליך האנטי דמוקרטי המתחולל בשנים האחרונות, ובעת האחרונה ביתר שאת, כשחבורת פשפשים ויתושים מנסים לעקוץ את ראש הממשלה ולהסיח את דעתו מהחלטות גורליות בתקופה הזו, בה אנו נתונים במלחמה נגד המגיפה העולמית. הליך זה שסופו, אם יימשך, יהיה גם תחילת סופה של המדינה היהודית - הוא פסול מעיקרו. ומה שכה מרתיח כל אזרח ישר ואוהב צדק, הוא שהצדק נעלם כמעט כליל מבתי המשפט הישראלים. ומה שגרוע מכך - השנאה הפסיכוטית מצד השמאל הצליחה להשליט את המנטרה שלהם "רק לא ביבי" על חלק ניכר בעם. זאת, בזכות השתלטות מוחלטת על מערכת המשפט ועל כל אמצעי התקשורת - רדיו, טלוויזיה ועיתונות.
בזכות השתלטות כוחנית זו, במשך שנים, נזרקו מתוך עולם היצירה כל בעלי השקפות שלא תאמו את שלהם. כך אמנים חשובים שהתעלמו מיצירתם, עברו מן העולם ונעלמו מן הזיכרון הקולקטיבי. כך שחקנים ויוצרים נאלצו (כדי לא להיעלם מהמפה) להתקרנף ולשיר את שירת האנרכיסטים, ולעודד את הזנת הציבור בסיפורי כזבים שבנו מיתוסים מפוברקים וגרמו להאלהת "גיבורי החייל יפי הבלורית" או שייעלמו וייאלמו לעד. כך יוצרי סרטים מתמקדים בהשחרת שמו של צה"ל ובלעג לחרדים וזוכים עקב זאת לאהדה בינלאומית. הרשת של השמאל פשתה לא רק בכל משרדי הממשלה, כפקידות הקובעת יותר מהשרים הנבחרים, אלא גם בכל האוניברסיטאות. פרופסורים חוקרים בעלי שם עולמי לא זכו להתקבל לעבודה בכל מוסדות האקדמיה. כמו פרופסור בן ציון נתניהו, שנדרש לעשות את מחקרו המונומנטלי על תולדות יהדות ספרד - דווקא באוניברסיטה אמריקנית.
ספריו של ההיסטוריון הצבאי מספר 1 בישראל, ד"ר אורי מילשטיין, לא ידועים לרוב הציבור. רק מתי מעט, שנחשפו לאמיתות ההיסטוריות בספריו, וממשיכים לקרוא את שאר ספריו מאז ספרו "תיק רבין", רק כאלה יכולים להבין באיזו תקופה חשוכה אנו מצויים כיום. קוראי האתר "ניוז 1" יכולים לקרוא מדי סופשבוע פרק מספריו על מלחמת העצמאות והמחדלים אז, שגרמו למחדלים חוזרים במלחמות הבאות בגלל אי-הפקת לקחים. בגלל שהביקורת עליהם הוסתרה מהציבור. כך גם קלטות אשכנזי-מנדלבליט שחבויות בכספות, או "עריכת" תמלילי עדי מדינה שנשלחו להגנה לאחר עיבוד מוטה. הצדק ממש פורח ממחוזותינו וממריא לשמים, פג לגמרי.
שיא החוצפה והזלזול בחוק מתבטאים במסיבות ההפגנות המטורללות ליד בית ראש הממשלה. בהפגנות פרובוקטיביות אלו, בהן התחככות האנשים, אי-עטיית המסיכות, ההתעלמות מההוראות כולן תוך הפרעת החיים הפרטיים של כל תושבי מרכז ירושלים, ובמיוחד דיירי רחוב בלפור והסביבה - כל אלה הם סמל לביזוי הדמוקרטיה הישראלית שעומדת להתמוטט כליל, ולעשות לעם היהודי מה שהגויים לא הצליחו באלפיים שנות הגלות. מאז ריב האחים בתקופת בית שני שהביא לחורבן הממלכה היהודית, הריסת בית המקדש וגירוש רוב העם היהודי מהארץ.
אבל תקופת השואה שהנאצים גרמו לה לא תחזור בשנית כאן, בישראל העצמאית. ואם לא יזוזו חברי הממשלה כיום והעומד בראשם ויעשו מעשה, להחליט על איסור מוחלט של הפגנות שנערכות רק על-מנת לגרום להידבקויות רבות ככל האפשר, ושבזה נועדו להביא לשנאת נתניהו כמותם. אם לא יעשו דבר - הסוף ידוע מראש.