X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   יומני בלוגרים
פענוח הקמע הוא; ילשת באשר בוליב - יוצר יחד לסירוגין את הפסוקים;י'הי ש'לום ב'חילך ש'לוה ב'ארמונותיך (תהלים קכב, ז), ל'א ת'אנה א'ליך ר'עה ו'נגע ל'א י'קרב ב'אהלך (תהלים צא, י)
▪  ▪  ▪
הקמיע [צילום: יח"צ בית מכירות צולמנ'ס]
קמיע קודש על קלף, סגולה לשמירה על הבית, ולהצלחה בכל העניינים, אשר ניתן מידיו הקדושות של האדמו"ר הקדוש והטהור רבי ישעיהל'ה קרעסטירער זיע"א עם השמות הידועים אותם נהג לכתוב בקמעותיו בתוספת שמות קדושים היוצאים מראשי התיבות של פסוקים המסוגלים לשמירה בכל העניינים.
פענוח הקמע הוא; ילשת באשר בוליב - יוצר יחד לסירוגין את הפסוקים; יְ׳הִי שָׁ׳לוֹם בְּ׳חֵילֵךְ שַׁ׳לְוָה בְּ׳אַרְמְנוֹתָיִךְ (תהלים קכב, ז), לֹ׳א תְ׳אֻנֶּה אֵ׳לֶיךָ רָ׳עָה וְ׳נֶגַע לֹ׳א יִ׳קְרַב בְּ׳אָהֳלֶךָ (תהלים צא, י).
הרה"ק צדיק יסוד עולם רבי ישעיה שטיינר הנקרא בפי כל רבי ישעיהל'ה קרעסטירער - (תרי"ב-תרפ"ה) נודע בדורו כעמוד הצדקה והחסד וכפועל ישועות, ביתו היה פתוח לרווחה ותמיד סעדו רבים על שולחנו, פיזר סכומים עצומים לצדקה, ופעל רבות להביא ברכה וישועה לחולים ונזקקים, רבי ישעיה היה תלמיד מובהק של הרה"ק רבי צבי הירש מליסקא וכבר רבו העיד על גודל קדושת נשמתו וכן סמכוהו להנהיג עדה ולפעול ישועות הרה"ק מצאנז והרה"ק רבי מרדכל'י מנדבורנא, לאחר שנפטר רבו רצ"ה מליסקא החל להתפרסם כבעל מופת ורבבות נהרו אליו.
אודות קמעותיו: זה מספר דורות שהמעשה המופלא בקמע של ר' ישעיהל'ה עובר מפה לאוזן ומפעים את כל שומעיו.
אחד מהמהגרים היהודים לארה"ב פתח לו מכבסה שהביאה לו פרנסה ברווח. חייו יכלו להתנהל על מי מנוחות, אלמלא פתחו שני גויים איטלקיים מכבסה מתחרה מול חנותו. היהודי לא ידע את נפשו, וביקש מידיד שנסע להונגריה שייכנס לר' ישעיהל'ה ויתנה בפניו את צרתו. הידיד מילא את שליחותו ושב לארה"ב כשעמו קמע מאת האדמו"ר.
המתחרים, מצידם, לא שקטו על השמרים. הם שכרו אדם שיצית את חנותו של היהודי. אולם באורח מוזר ביותר טעה הלה בין פתחי המכבסות ושרף את חנותם של האיטלקים.
ר' ישיעהל'ה קרעסטירער התפרסם כעושה נפלאות, ומופתים רבים מסופרים על-אודותיו. הצדיק נודע בליבו הרחום ובדאגתו לפרנסתם של ישראל, והיה נוהג לומר על עצמו: בזמן שגדולי ישראל עוסקים ב"רזא דרזין", אני עוסק ב"לשובע ולא לרזון".
אכן העידו עליו גדולי דורו, כי "מפתח של פרנסה נמצא אצל ר' ישעיהל'ה, כל הדור ניזון עבורו בבחינת כל העולם כולו אינו ניזון אלא בשביל חנינא בני!"
את הקמיעות שנתן בחייו למבקשי ישועה, נטל אותם בידו ובירכם טרם נתינתם. סיפורים רבים עברו מאיש לאיש על הישועות הגדולות להם זכו מחזיקי הקמיעות.
הקמיע המיוחד עומד כעת למכירה בבית המכירות צולמנ'ס בירושלים [קישור לפריט].
תאריך:  16/12/2020   |   עודכן:  16/12/2020
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
קמיע מאדמו"ר העכברים מוצע למכירה
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
בעז שפירא
להבדיל ממשפחת שליט שהפגינה אגואיזם צרוף נוכח הבעיה הקשה מנשוא עמה התמודדו בני המשפחה עת ניהלה מערכה הסברתית נרחבת במטרה להביא לשחרור מחבלים רבים, כיום המצב שונה
ז'נט דלל
רב תרבותיות ופופולריות אינן מצדיקות גרימת עיוות לזהותן ומורשתן היהודית של קהילות אלה שנשתמרו בשרשרת הדורות על פני אלפיים שנות גלות
עמנואל בן-סבו
אדם קם בבוקר ופתאום הוא 'אב בית עד הבית', אוסף את חייו, מפעיל כישוריו ומפרנס עצמו בכבוד
דן מרגלית
אני תוהה אם בכיכר בלפור במוצאי שבת נראה את המשטרה רגועה ומרוסנת ושומרת על החוק ומגבילה אותנו רק כאשר באמת הדבר נחוץ, או שלהפך - בכעסו על התוצאה יורה לשוטריו להמשיך באמצעים בהם נהגו בנו בחודשים האחרונים?
אביתר בן-צדף
עוד כמה תגובות קצרות בדרך כלל - בנושאים גדולים כקטנים    והפעם - חיקוי עלוב, קנָאים, המלחמה הבאה ונימוקים    "אל נא רפא נא לה" (במדבר י"ב, פסוק י"ג)    חג אורים שמח, חודש טוב והרבה בריאות ואושר
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il