X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   יומני בלוגרים
מלחמה ללא סוף [צילום: עלי חסן/פלאש 90]
מלחמה צודקת של ישראל עלתה על שרטון
אחרי שנה של קרבות מרים ומאות עלומים נקיים של חיילינו שנפלו חלל במלחמה, לא מומשו שני יעדיה של המלחמה - לא מוטט שלטון החמאס ו-101 אזרחי מדינת ישראל נותרו בצחנת אופל המנהרות במעמקיה של עזה
ב-7 באוקטובר 2023 מאות רבות של עזתים חדרו לשטחה של מדינת ישראל. הם הרגו מאות רבות של יהודים, חטפו, אנסו, הרסו, שרפו ובזזו רכוש. אין ספק שזו הייתה פגיעה בריבונות של מדינת ישראל, שתוך כדי כך ביצעו גם טבח אכזרי במאות רבות מתושביה. אינני חולק על זכותה של מדינת ישראל באותו יום מר ונמהר להגיב תוך הצבת שני יעדים לתגובתה - שחרור מאות החטופים ופגיעה אנושה בשלטון הרצחני של החמאס ברצועת עזה.
בצער רב אני כותב, שאחרי שנה של קרבות מרים ומאות עלומים נקיים של חיילינו שנפלו חלל במלחמה, לא מומשו שני יעדיה של המלחמה - לא מוטט שלטון החמאס ו-101 אזרחי מדינת ישראל נותרו בצחנת אופל המנהרות במעמקיה של עזה.
למרבה הכאב, מחציתם של 101 החטופים כבר ירויים בגופם וצרורים בשקי אשפה, ומחציתם ירויים בנפשם הדרוסה והכאובה, כשכל יום הם נמצאים תחת אימת המפגש עם המוות.
למרבה הכאב, ממשלת ישראל דחקה לפינה נזופה כל אפשרות של מתווה מדיני להצלת החטופים והצבת כוח בינלאומי בעזה, ואחרי שנת מלחמה אנחנו מתמודדים יום יום עם אימת המוות. עלינו, אזרחי מדינת ישראל, מוטלת משימה מוסרית, לפחות להציל את בנותינו ובנינו ממנהרות האופל בעזה. לשם כך חובה על כל אחד מאתנו להתמיד ולהיאבק בעוז ובאומץ לב נגד הסחרור המדיני שעלה ביעף על פסגות של יהירות.
במקום לדאוג לחטופים יש לנו ממשל שעסוק במה שנראה לו כי בכוחו יכולת להחליף משטרים ולשנע עמים במזרח התיכון גם במחיר הפקרת אוכלוסייה ישראלית לרקטות מעזה, טילים מלבנון, טילי שיוט מתימן, טילים בליסטיים מאירן ולפגיעה באוכלוסייה ישראלית גם במרכז הארץ.
ההיסטוריה רצופת דוגמאות של מדינות, שהתמכרו לשיכרון הכוח ולא ידעו לעצור בזמן, והתוצאות היו מאוד כאובות. אני חושש ממה שמצפה למדינתי, כי לא ידעה לעצור בזמן את ההתמכרות לשיכרון ההצלחות בכוחה הצבאי, כשאצלנו נוספה סיסמה נדושה - אין מי שיוכל לגבור על נצח ישראל.
ברצועת עזה חיים 2.3 מיליון אנשים כבר 18 שנים תחת שלטון חמאס אכזרי מצד אחד ומצור ישראלי מצד אחד. ההקצנה והייאוש בקרב האוכלוסייה בעזה גאו. לחמאס היה נוח לשלוט ביד רמה, וישראל - וזה הכי גרוע - ידעה שזה המצב וביקשה בדרך זו לשמר את המצב הזה ואף סייעה במימונו, כי בכך היא סברה שהיא משיגה את שקט. השקט, שישראל הייתה משוכנעת כי יש לה שליטה עליו, התפוצץ באכזריות רבה על-ידי חמאס רצחני, שקטף חיי מאות יהודים והכניס אותנו למציאות חיים מדממת כבר למעלה משנה, בה נקטפים יום יום חיים של ישראלים, ואזרחי ישראל חשופים לרשפי אש קטלניים מאירן ומתימן, מעזה ומלבנון.
ישראל יצאה למלחמה צודקת, אך היא מנהלת אותה, כשהיא עולה על שרטון חיים מדמם, העלול להפקיר אוכלוסייה ישראלית לטונות של רשפי אש קטלניים, העלולים להביא אסון על מאות אזרחים ישראלים.
צו קדושת החיים מחייב לדעת את המגבלות של הכוח ולהכיר בגבולותיו. צו קדושת החיים מחייב לעשות הכל כדי לעלות מיד על פסי המישוריות המדינית בסיוע ארה"ב, בסיוע אותו ממשל, שבמהלך שנת תשפ"ד מילא את מחסני התחמושת שלנו מספר פעמים ואף שלח רכבות ימיות ואוויריות כדי לסכל אסון שעלול היה להתרחש ממאות טילים שנורו לעברה של ישראל.
עלינו להציל את מדינת ישראל מידי ממשל המוביל אותנו לעימות עם מדינות רבות באירופה ובאמריקה. עלינו להציל את מדינת ישראל היקרה לנו מהשרטון עליו היא עלתה, כשהיא מתמכרת לסם הכוחנות הצבאית מבלי להבין שיש מגבלות לכוח. עלינו להציל את מדינת ישראל מממשלה, שבראשה עומד היום אלעזר בן יאיר, מי שהביא לאסון לאומי על העם היהודי בהתמכרותו לסם המשכר של הכוח הצבאי בלי להכיר במגבלותיו, מה שהסתיים בהתאבדות המונית במצדה.
תאריך:  20/10/2024   |   עודכן:  20/10/2024
+ערוצים לבנוניים מדווחים על תקיפת בניין רשת אל-מנאר 22:36 20/10/24  |  עידן יוסף
ערוצים לבנוניים מדווחים על תקיפת בניין רשת אל-מנאר המזוהה עם חיזבאללה בדאחיה.
+אל-מיאדין חושף: תיעוד נדיר של נסראללה בתמרון צבאי לצד עימאד מורנייה 22:17 20/10/24  |  עידן יוסף
ערוץ אל-מיאדין המזוהה עם חיזבאללה אל-מיאדין מפרסם סצנות ארכיון שטרם פורסמו בהן נראה מזכ"ל חיזבאללה, שייח חסן נסראללה, במהלך פיקוחו על אחד התמרונים הצבאיים הקודמים עם רב המחבלים עימאד מורנייה, שחיסלה ישראל בשנת 2008.
+סנדרס: האריס עשויה לתמוך באמברגו נשק כולל על ישראל 21:29 20/10/24  |  עידן יוסף
הסנאטור ברני סנדרס מעריך בריאיון ל-CNN מעריך שסגנית הנשיא האריס תהיה פתוחה לקבל את הצעתו לאמברגו נשק כולל על ישראל בשל המלחמה בעזה.
+טראמפ: נתניהו שאל לדעתי בעניין התגובה באירן 21:24 20/10/24  |  עידן יוסף
טראמפ טוען שנתניהו שאל לדעתו מה צריך לעשות עם אירן. "הוא שאל מה אני חושב. ואני רק אמרתי - תעשה מה שאתה צריך לעשות", סיפר טראמפ.
גורם ישראלי מסר כי ישראל לקראת תקיפה 'משמעותית מאוד' באירן, כך לפי כאן חדשות. הערב יכונס הקבינט המדיני ביטחוני וסביר כי יסמיך את ראש הממשלה ושר הביטחון לקבל הכרעה סופית בעניין זה. בישראל כבר מבינים כי אירן לא תוכל שלא להגיב לאותה מתקפה עתידית, ולכן יש היערכות מיוחדת בנושא.
+החשד לחדירת כטב"ם לחיפה התברר כזיהוי שווא 21:10 20/10/24  |  עידן יוסף
אזעקה נשמעה בחיפה - מערב, חיפה - כרמל, הדר ועיר תחתית בעקבות חשד לחדירת כלי טיס עוין. הד פיצוץ נשמע, לא ברור לפי שעה מקורו, אולם כעבור דקות אחדות הודיע דובר צה"ל שמדובר בזיהוי שווא. זוהי האזעקה השלישית בעיר היום, כשאחת מן ההתרעות הייתה בעקבות זיהוי שווא.
+חיל-האוויר פתח גל תקיפות משמעותי על מוסדות כלכליים בלבנון 21:05 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
דובר צה"ל הודיע כי הלילה יותקפו נכסים כלכליים בביירות וברחבי לבנון, ותושבי האזורים הסמוכים הוזהרו להתפנות  ▪  התקיפות כוללות את סניפי "קרד אל חסן" שמעניקים הלוואות ללא ריבית למקורבי חיזבאללה
תקיפה עצימה בביירות [צילום: רשתות ערביות]
+הותר לפרסום: מפקד חטיבה 401 נפל בג'בליה 19:16 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
אלוף משנה אחסאן דקסה ז"ל מדלית אל כרמל נהרג לאחר שטנק שבו נסע נפגע ממטען חבלה בצפון רצועת עזה במהלך פשיטה בג'בליה  ▪  דקסה היה קצין מוערך שקיבל צל"ש על מעשה גבורה במלחמת לבנון השנייה  ▪  זהו הקצין הבכיר הרביעי שנהרג מאז תחילת המלחמה
אלוף משנה אחסאן דקסה
+איומי רצח כלפי ח"כ אלמוג כהן: "הכדור מהר יותר מהשומרים שלך" 18:43 20/10/24  |  עידן יוסף
ח"כ אלמוג כהן קיבל איומים ברצח ברשת החברתית טיקטוק. בסביבת כהן מעריכים כי הרקע לאיומים הוא הצעת החוק שהוא מקדם, הדורשת גירוש משפחות מחבלים. בעקבות האיומים, האבטחה סביב כהן תוגברה והמשטרה פתחה בחקירה (חדשות 14).
+דיווח בעירק: אירן מדמה תקיפת הכור הגרעיני בדימונה 18:28 20/10/24  |  עידן יוסף
ערוץ הבית של המיליצות השיעיות בעירק, "אל-עהד", מוסר ממקורות אירניים על אימונים אינטנסיבים המתבצעים באירן המדמים תקיפה על הכור הגרעיני בדימונה (כאן חדשות).
+התנעת מו"מ: ראש השב"כ נועד במצרים עם ראש המודיעין המצרי החדש 17:56 20/10/24  |  עידן יוסף
ראש השב"כ רונן בר ביקר היום (א') בקהיר, נפגש עם ראש המודיעין המצרי החדש חסן רשאד ודן עמו בחידוש המשא-ומתן על עסקת החטופים אחרי חיסול סינוואר. למצרים יש השפעה גדולה יותר על העזתים מאשר לקטר. ההשפה היא בעיקר על כנופיות מקומיות וארגונים שאינם שייכים לחמאס, אך היא עשויה להעביר למחבלי החמאס הצעה לחסינות בתמורה להשבת חטופים.
+צבא לבנון: שלושה מחיילינו נהרגו בתקיפה ישראלית 17:44 20/10/24  |  עידן יוסף
בצבא לבנון טוענים כי שלושה חיילים בשורותיו נהרגו בעקבות תקיפה ישראלית לעבר כלי רכב שלו בדרום לבנון. מחר יגיע לביירות השליח האמריקני עמוס הוכשטיין.
+דובר צה"ל: חמישה שיגורים משטח לבנון - חלקם יורטו, אין נפגעים 17:40 20/10/24  |  
בהמשך להתרעות שהופעלו בשעה 16:25 במרחבים הגליל העליון ומרכז הגליל, זוהו חמישה שיגורים משטח לבנון. חלקם יורטו על ידי מערכות ההגנה, וזוהו נפילות בשטח פתוח.
בשעה 16:33 הופעלו התרעות נוספות במרחבים העמקים, הגליל העליון ומרכז הגליל, וזוהו חמישה שיגורים נוספים משטח לבנון. גם כאן חלקם יורטו ונפילות נרשמו בשטח פתוח.
בהתרעה שהופעלה בשעה 16:22 במרחב העמקים, מדובר בזיהוי שווא.
+ישראל תנהל מערכה משפטית ודיפלומטית נגד צרפת 17:02 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
שר החוץ כ"ץ: "החלטת מקרון לאסור על חברות ישראליות להשתתף בתערוכת יורונייבל היא בלתי דמוקרטית. ננקוט צעדים לביטול ההחלטה"  ▪  זוהי הפעם השנייה השנה שבה נאסרה השתתפותן של חברות ישראליות בתערוכות ביטחוניות בצרפת
הדמיית ביתן מספנות ישראל
+ירי לעבר חיפה, עכו ויישובי הגליל: זוהו פגיעות ישירות 16:36 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
שיגורים בלתי פוסקים של רקטות וכטב"מים לעבר הצפון  ▪  לפחות 280 התרעות ביממה האחרונה  ▪  פגיעה בשלד בניין ליד אצטדיון סמי עופר  ▪  חלק מן ההתרעות היו זיהויי שווא
שריפה באיזור צפת [צילום: אייל מרגולין/פלאש 90]
+דובר צה"ל: נעצרו 4 חשודים חמושים ברובי M16 ומחסנית במרחב נביא 15:27 20/10/24  |  מירב ארד
דובר צה"ל: "נעצרו 4 חשודים חמושים ברובי M16 ומחסנית במרחב נביא מוסא בחטיבת הבקעה והעמקים, זמן קצר לאחר שהתקבלו דיווחים על התנהגות מחשידה. המחבלים ואמצעי הלחימה שאותרו הועברו לטיפול כוחות הביטחון, אין נפגעים"
+הדיילי מייל הבריטי: ההוראה לשגר את הכטב״ם לעבר בית רה"מ של הגיעה מטהרן
14:36 20/10/24  |  מירב ארד
הדייל מייל הבריטי פרסם בשם גורם ישראלי רשמי כי "ההוראה לשגר את הכטב״מ לעבר ביתו של ראש הממשלה - הגיעה ישירות מטהרן". לעומת זאת סוכנות הידיעות האירנית "תסנים" ציינה כי הנציגות האירנית באו"ם דחתה כל קשר בין הרפובליקה האסלאמית לבין מתקפת המל"טים על ביתו של ראש ממשלת ישראל. דובר נציגות האירנית בניו יורק אמר לוול סטריט ג'ורנל כי "הפעולה המדוברת בוצעה על ידי חיזבאללה בלבנון".
+מתפ"ש על תיק היוקרה של אשתו של סינוואר: "יצא מהכיס של תושבי הרצועה" 13:59 20/10/24  |  מירב ארד
מתאם פעולות הממשלה בשטחים טלוף רסאן עליאן פרסם פוסט בעמוד הפייסבוק בו פנה לפלשתינים בעזה בעקבות התיק היוקרתי שנשאה עימה אשתו של סינוואר במנהרות: "התיק שנשאה כשנכנסה למנהרה, ששוויו יותר מ-30 אלף דולר, מעלה הרבה תהיות. תושבי הרצועה, אנו משאירים לכם את זכות התגובה על הנושא, במיוחד לאור העובדה שלעזתים אין כסף לקנות את הדברים הכי פשוטים. זה יוצא מהכיס של תושבי הרצועה".
+15 צוותי כיבוי פועלים במספר מוקדי שריפות במורדות צפת ובאזור ראש פינה 13:45 20/10/24  |  מירב ארד
15 צוותי כיבוי מתחנת גליל-גולן בסיוע קק"ל פועלים במספר מוקדי שריפות בשטחים פתוחים במורדות צפת לכיוון עמיעד ובאזור ראש פינה בעקבות נפילות טילים במרחב. טייסת הכיבוי האווירית מצטרפת ללוחמי-האש במאמצי הכיבוי.
+השר סער: ההתקפות עלישראל שבוצעו ע״י שלוחה אירנית - חיזבאללה, אינה מנקה את לבנון מאחריותה 13:41 20/10/24  |  מירב ארד
יו״ר הימין הממלכתי וחבר הקבינט הביטחוני, השר גדעון סער: "משטחה של מדינה החברה באו״ם - לבנון - נעשה נסיון התנקשות בראש ממשלת ישראל. משטחה של לבנון הותקפו ישראל, ישוביה ואזרחיה החל מה-8 באוקטובר ללא כל עילה. העובדה כי התקפות אלה בוצעו ע״י שלוחה אירנית - חיזבאללה, אינה מנקה את לבנון מאחריותה. והיא לא תינקה."
+RPG (Rocket-Propelled Grenade) 13:24 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
נשק אמין ומועדף
+כ-30 רקטות שוגרו במטח האחרון לגליל העליון 12:53 20/10/24  |  מירב ארד
דובר צה"ל עדכן כי זוהו כ-30 שיגורים שחצו מלבנון במטח לצפת והסביבה. חלקם יורטו על-ידי חיל-האוויר, וזוהו נפילות במרחב. כוחות כיבוי פועלים לכיבוי השריפות שהתפתחו במרחב. כביש 90 נחסם לסירוגין מכיוון צומת ראש פינה לצומת עמיעד, מצפון לדרום לתנועת כלי רכב בשל טיפול חבלן בזירת נפילה.
+השר כהן: מטרת על והאחריות שלנו היא להחזיר את החטופים 12:52 20/10/24  |  מירב ארד
השר אלי כהן בראיון לכאן חדשות: "מה שאותנו מעניין עכשיו זה להחזיר את החטופים, זו מטרת על והאחריות שלנו. יש הזדמנות להגביר את הלחץ המדיני ולתת תמריצים לתושבים בעזה להשיב אותם. מי שיניח את נשקו יציל את חייו, מי שלא - יסיים כמו סינוואר"
+כלי טיס בלתי מאויש (כטב"ם) 12:41 20/10/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
unmanned aerial vehicle (UAV)
כלי לחימה עם מטרות טקטיות
+קבוצת לופטהנזה ביטלה את טיסותיה לישראל וממנה עד עשרה בנובמבר 12:04 20/10/24  |  מירב ארד
קבוצת לופטהנזה ביטלה את כל טיסותיה לישראל וממנה עד עשרה בנובמבר. מדובר בכול הטיסות של חמש חברות התעופה הפועלות בישראל.
+הגיע הזמן 11:53 20/10/24  |  נפתלי בנט   |   לרשימה המלאה
הגיע הזמן לגייס את החרדים  ▪  זה לא סותר לימוד תורה  ▪  אני מאמין בחשיבות לימוד התורה, וחיילים דתיים מוכיחים שצבא ותורה שלובים יחד
בלתי נתפס [צילום: יונתן זינדל/7פלאש 90]
+היתר לשנאה
11:35 20/10/24  |  יעקב אחימאיר   |   לרשימה המלאה
הח"מ איננו מתימר לשמש מעין מורה למוסר בעיתות שכאלה, וספק אם בכלל ניתן להתוות כללים לתפקוד במצבי לוחמה.
מחלקים סוכריות [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+לפחות 70 שיגורים במטח האחרון לאזורגליל המערבי; חלקם יורטו 11:34 20/10/24  |  מירב ארד
דובר צה"ל מעדכן (יום א') כי בהמשך להתרעות שהופעלו בשעות 11:09-11:12 במרחבים הגליל המערבי והגליל העליון, זוהו כ-70 שיגורים שחצו משטח לבנון. חלקם יורטו על-ידי חיל-האוויר, זוהו מספר נפילות במרחב. כוחות כיבוי פועלים על-מנת לכבות מספר שריפות שהתפתחו במרחב.
+לא להסתנוו(א)ר מההצלחה 10:55 20/10/24  |  גדי חיטמן   |   לרשימה המלאה
מי שיודע למה התכוון ראש הממשלה נתניהו באמירתו ש"המשימה לא הושלמה", שיקום  ▪  אם נתניהו מתכוון לניצחון מוחלט (סיסמה חלולה), שמשמעותה לא יהיה חמאס אחרי המלחמה, זה לא יקרה
המשימה לא הושלמה [צילום: אוסמה עבדול רחמן/AP]
+הותקף מטה המודיעין בביירות: חוסלו שלושה מחבלים מרכזיים
10:41 20/10/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
במרחב תבנין חוסל המחבל אלחאג' עבאס סלאמה, בכיר במפקדת חזית הדרום של חיזבאללה  ▪  חוסלו המחבלים רצ'א עבאס עואצ'ה - מומחה קשר בכיר ואחמד עלי חסין, אשר שימש כאחראי צוות ייצור אמצעי לחימה
תקיפות צה"ל בבירות. ארכיון [צילום: בילאל חוסיין/AP]
+ההיסטוריה כופה פתרונות
10:34 20/10/24  |  צבי גיל   |   לרשימה המלאה
אם סכסוכים בין אומות לא מוצאים פתרונות בדרכי שלום ביניהן - העולם כופה זאת עליהם, בצורה זאת או אחרת
דיין. לנצח תאכל חרב [צילום: הנס פין/לע"מ]
+חדר האוכל שנפגע מכטב"ם בבא"ח גולני - הוכשר מחדש 09:50 20/10/24  |  מירב ארד
כשבוע אחרי אסון הכטב"ם בבא"ח גולני, אגף ההנדסה והבינוי במשרד הביטחון בשיתוף עם אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה הכשיר מחדש את חדר האוכל שנפגע.
+אזעקות הופעלו בחיפה ובקריות; יורט שיגור אחד מלבנון, שניים נפלו בשטחים פתוחים 09:44 20/10/24  |  מירב ארד
בהמשך אזעקות הופעלו בחיפה, בקריות, בעכו ובאזור הכרמל. מדובר צה"ל נמסר נמסר כי חיל-האוויר יירט שיגור אחד שחצה מלבנון, וכעבור דקות כאשר הופעלו התרעות נוספות זוהו שני שיגורים מלבנון שנפלו בשטחים פתוחים. ממד"א נמסר כי "בשלב זה לא התקבלו קריאות למוקד על נפילות או על נפגעים."
+הליכוד נגד גנץ ולפיד: "לא גינו את ניסיון ההתנקשות ברה"מ" 09:18 20/10/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
במפלגה טענו כי השניים "לא מצליחים להתגבר על פוליטיקה קטנה ואגו גדול"  ▪  במחנה הממלכתי הגיבו: "בזמן שאזרחים נרצחים וחיילים נופלים - ראש הממשלה עסוק בעצמו"  ▪  יש עתיד: הליכוד כדרכו, אפילו בשעת חירום לאומית, לא מפסיק לשקר ולפלג
לפיד וגנץ. ענו להאשמות [צילום: ערוץ כנסת]
+הפתעה - מי אמר/ה
09:11 20/10/24  |  דרור אידר   |   לרשימה המלאה
"הגנה עצמית אינה רק תקיפת מחבלים, אלא גם השמדתם! זאת הסיבה שהבהרתי, שכאשר מחבלי חמאס מסתתרים מאחורי אנשים, בתי ספר, אנחנו עלולים להגיע למצבים קשים, אבל לא נירתע  ▪  לכן הבהרתי לאו"ם שמקומות אזרחיים עשויים לאבד את מעמדם כמקומות מוגנים, מכיוון שהמחבלים מנצלים זאת"
דפנות דקיקות שומרות עלינו [צילום: דניאל הירשלר/לע"מ]
+ארה"ב בוחנת הפוגה בעזה, שחרור החטופים וערבויות לחמאס 09:10 20/10/24  |  איתמר לוין   |   לרשימה המלאה
ניו-יורק טיימס: פקידים בממשל מקווים - יותר מתוך חוסר תקווה ותשישות מאשר על בסיס עובדות - שניתן יהיה למנף את חיסולו של סינוואר לסיום המלחמה  ▪  איש אינו יודע כרגע מהן עמדות הצדדים
איסטנבול. סינוואר כנראה השאיר תוכנית ירושה [צילום: פרנסיסקו סקו, AP]
+לפיד על ניסיון הפגיעה ברה"מ: לא נעמוד מנגד כשמנסים לחסל הנהגה ישראלית 08:53 20/10/24  |  מירב ארד
יאיר לפיד, יו"ר מפלגת יש עתיד התייחס בראיון לכאן חדשות לתגובה ישראלית לניסיון הפגיעה ברה"מ: "לא נעמוד מנגד כשמנסים לחסל הנהגה ישראלית. צריך לתקוף את שדות הנפט, כי זה עקב אכילס של אירן. האירנים צריכים לדעת שהם אלו שיישלמו מחיר על טילים שחיזבאללה שולחים".
+CNN: בארצות הברית חוקרים את הדלפות מסמכי המודיעין 08:48 20/10/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
אחד הגורמים אישר את אמיתות המסמכים וכינה את ההדלפה "מדאיגה מאוד"  ▪  המסמכים שדלפו לרשת האינטרנט חושפים את ההכנות שישראל עושה לקראת תקיפה באירן
חשפו את תרגילי חיל האוויר הישראלי [צילום: דובר צה"ל]
+ביממה האחרונה חיל-האוויר תקף כ-175 מטרות טרור בעזה ובלבנון 08:17 20/10/24  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
חיל-האוויר חיסל יותר מ-65 מחבלי חיזבאללה בדרום לבנון ותקפו עשרות מטרות טרור של חיזבאללה  ▪  ברצועת עזה, לוחמי אוגדות 162, אוגדת עזה ו-252 ממשיכים בפעילותם ברצועה
[צילום: דובר צה"ל]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
מלחמה צודקת של ישראל עלתה על שרטון
תגובות  [ 7 ] מוצגות  [ 7 ]  כתוב תגובה 
1
איתן שכח שרב המרצחים נרצח
איתן שכח.  |  20/10/24 10:38
2
כל הכבוד למר קלינסקי
ראובן ב  |  20/10/24 10:42
3
חייבים להמשיך במלחמה עד הניצחו
להמשיך במלחמה   |  20/10/24 12:34
 
- חייבים להפסיק את המלחמה
תגובה למגיב  |  20/10/24 15:24
4
איתן עלה על סרטון
ה.א  |  20/10/24 16:56
5
ה.א אמירתך אינה יהודית
למגיב מר ה.א  |  20/10/24 20:41
6
איתן, קשה לי להסכים עם קביעתך.
מתלבט  |  22/10/24 13:36
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות מלחמת התקומה
מירב ארד
חיל-האוויר חיסל יותר מ-65 מחבלי חיזבאללה בדרום לבנון ותקפו עשרות מטרות טרור של חיזבאללה    ברצועת עזה, לוחמי אוגדות 162, אוגדת עזה ו-252 ממשיכים בפעילותם ברצועה
שמואל רוזנר
מערכת ניהול הסיכונים של ממשלת ישראל בעימות מול וושינגטון נדרשת להכרעות הרות גורל    במאבק הזה, ישראל מוצאת עצמה בין שאיפותיה הביטחוניות לבין דרישות הממשל האמריקני, שהולכות ומתרבות עם התקדמות המלחמה
עידן יוסף
צה"ל חושף סרטונים חדשים מהמרדף אחר סינוואר: שעות לפני המתקפה הרצחנית, מנהיג חמאס ובני משפחתו נמלטים לתשתיות תת-קרקעיות, מצטיידים במסכים, מזון ומים    הגרי: מנהיגי חמאס דאגו לעצמם בלבד, בזמן ששלחו מחבלים לטבוח בישראל
עידן יוסף
מסמכים שדלפו לרשת האינטרנט חושפים תרגילים מקיפים של חיל-האוויר, כולל תדלוק אווירי, טילים מתקדמים ופעילות כטב"מים
עידן יוסף
כוחות צה"ל חושפים ומשמידים תשתיות טרור תת-קרקעיות, מחסני אמצעי לחימה ומפקדות חיזבאללה בלב אזורים אזרחיים    מחבלים רבים חוסלו    חטיבה 8 ויהל"ם השמידו תוואי תת-קרקעי מרכזי של כוח רדואן באמצעות למעלה מ-100 טון נפץ
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il