ממשלת הזדון המושחתת חותרת תחת היועצת המשפטית ל
ממשלה גלי מיארה-בהרב כדי להציל את
בנימין נתניהו מכתב האישום הפלילי החמור נגדו. אני מציע לכל ישראלי הגון, לכל משפטן ליברל בעולם הדמוקרטי, לפעול להעניק למיארה-בהרב את פרס נובל על הגנת החרות והשוויון בפני החוק והצדק שבפועלה. בדיוק כך - פרס נובל לגלי מיארה-בהרב, בעבורנו לא פחות מאשר בשבילה.
על כל אדם הגון וליברל ושוחר חרות להבהיר כי נמשיך כמובן לשרת בצה"ל היקר לליבנו ולהיענות להחלטות בג"ץ גם כשלא ימצאו חן בעינינו, אבל אם יעז נתניהו המושחת לפטר אותה - הוא ייענה במרד מיסים. זה יעיל.
כאשר בריטניה קיפחה את אזרחיה האמריקנים; כאשר נאלצו להשליך לים בבוסטון את התה שהגיע מציילון (מה שנקרא בספרי ההיסטוריה "מסיבת התה); וכאשר הכריחה את האמריקנים לשלם בבולים על כל הסכם מסחרי ופטרה חובה זו מתושבי האי הבריטי - יצא ג'ורג' וושינגטון לכונן את העצמאות האמריקנית תחת הסיסמה - "אין מיסים בלי ייצוג".
בלי מיארה-בהרב אין לאזרח ייצוג נוכח עריצות הרוב.