נשיאי האוניברסיטאות (למעט אריאל) הודיעו כעת שישבתו אם ממשלת ישראל תפטר את היועצת המשפטית לממשלה. החוצפה של האנשים האלה מרקיעה שחקים. הם עושים שימוש בכספים שלנו כדי לקדם את הפוליטיקה שלהם. הגיע הזמן שהסטודנטים יתבעו את האוניברסיטאות על הפרת חוזה ועל שביתה פוליטית. אני קורא ליו"ר אגודת הסטודנטים להפעיל את הייעוץ המשפטי ולהגיש תובענה ייצוגית כנגד כל האוניברסיטאות (למעט אריאל) במדינת ישראל על הפרת חוזה.
לפני כחודש פרסמתי סדרת פוסטים תחת הכותרת "עשר המכות" שתכליתה להשיב את הריבונות לידי עם ישראל. המכה החמישית כוונה לאוניברסיטאות, ותכליתה לבטל את החלטת ממשלת המעבר של יצחק רבין, שנתקבלה ימים ספורים לפני העברת השרביט למנחם בגין התמים, מיום 6.6.1977 - החלטה שמספרה נושא משמעות סימבולית: 666. החלטה זו נתנה לאוניברסיטאות אוטונומיה בתחום התקציבי.
די לראות מה עושה טראמפ לאוניברסיטאות הווק האמריקני כדי לאפס אותן. לאחרונה הוא שלל 400 מיליון דולר מאוניברסיטת קולומביה בשל האנטישמיות בקמפוס, והיא כמובן מתחילה להתקפל.
הגיע הזמן שממשלת ישראל תפסיק להתנהג כמו "ילד כאפות", וכדאי שתתחיל לפעול למען אזרחי מדינת ישראל ולאפס את נשיאי האוניברסיטאות שנכנסו לטרללת ולחוסר הבנה מוחלט לגבי תפקידם. על הממשלה להתכנס בהקדם ולהחליט על ביטול החלטה 666 מיום 6.6.1977 שכל תכליתה הייתה להבטיח אוטונומיה "לאנשי שלומנו" שנמצאים באוניברסיטאות.
כבוד שר החינוך, מר יואב קיש: הנך מתבקש להביא בפני ממשלת ישראל הצעה לבטל את החלטת ממשלת המעבר של רבין (שהתקבלה בניגוד לדיני ממשלות המעבר שקיימים היום). בהחלטה זו נעשה שימוש לרעה ועל העם לקחת לעצמו את הכוח, לשלול תקציבים, ולפעול לסגירת הפקולטות למשפטים באוניברסיטאות, שהן שורש הרע ושורש הפוליטיזציה היוריסטוקרטית החריפה. עם ישראל מצפה מכם לפעול למענו. נבוא איתכם חשבון בקלפי אם לא תפעלו מיד. כי הפה שהתיר הוא גם הפה שיכול לאסור.