דבריי בישיבת הממשלה היום בעניינה של הגברת מיארה:
1. ספק אם יש אדם שהצליח להסב בפרק זמן כל כך קצר נזק כה חמור למערכת אכיפת החוק, לדמוקרטיה ולחברה הישראלית, כמו הגברת גלי בהרב מיארה. מעולם לא כיהן אדם כל כך קיצוני וכל כך לא מקצועי במשרה הרמה הזו.
בחידלון מעשיה ובזדון ליבה תרמה לערעור יציבותה השלטונית של מדינת ישראל, יציבותו של שלטון נבחר המייצג כדת וכדין רוב מכריע בציבור הישראלי. ערעור זה עודד את מבקשי נפשה של מדינת ישראל להאיץ את מימוש תוכניותיהם לתקוף את מדינת ישראל שנדמתה בעיניהם לחלשה.
2. אם חלילה יתממש חזון הבלהות של הכהן הגדול בעיני עצמו, שהפציע ביום חמישי על המסכים כדי להסית לשפיכות דמים, אם חלילה יקום מטורף ויעשה מעשה, אם חלילה יתגשם חלומו הרטוב של המטורף מאקירוב לראות "גופות בירקון" - לגברת מיארה יהיו הרבה מניות באירוע, כמי שעשתה כל שביכולתה כדי לתרום להסתה ולאווירה אלימה. אין כל מחיצה בינה לבין אחרון פעילי המחאה.
3. הבוקר שיגרו בוגרי פרקליטות המדינה, הא-פוליטית והממלכתית לכאורה, מכתב שעולה ממנו זעקת קוזאק נגזל. על ראש הגנב בוער הכובע. הטעות הקשה ביותר שעשינו ברפורמה היא שלא התחלנו ברפורמה וניקוי אורוות בפרקליטות המדינה, שנעשתה למוקד של סיאוב פוליטי והשחתה חמורה.
רק לאחרונה ראינו את עומק הריקבון והסכנה שנשקפת לזכויות אזרח בסיסיות מידיו של הגוף המסואב הזה: חקירות שב"כ וארבעה חודשי מאסר ללא הרשעה לנגד מילואים מצטיין שייתכן שעבר עבירה משמעתית חמורה אך ודאי לא כזו המצדיקה הליך פלילי, עדויות על פגיעה מינית בחקירות עדי מדינה ולא פחות חמור ריגול לכאורה כנגד אזרחים ועובדי מדינה.
4. מיארה שימשה במשמרת שלה מעל הכל למגנת מה שכינה הנשיא לשעבר ריבלין "כנופיית שלטון החוק". זה נכון לפרשת הרוגלות; לפרשה החמורה לא פחות של עלילת שדה תימן, שהסבה נזק חסר תקדים למדינת ישראל וטרם נחקרה; להשתקת פרשת הריגול החמור בפיקוד הדרום; לחבלה השיטתית בעבודת
מבקר המדינה לחקר אירועי ה-7.10 כשבאותה הנשימה היא מבקשת ועדת חקירה ממלכתית, צביעות שאין כדוגמתה.
כמו שאמר המטורף ממגדלי אקירוב: "היועצת מתנהגת יפה מאוד ואם היא תסולק מתפקידה הלך עלינו". לא פלא שכוכב פרשיית הרוגלות והמימד החמישי, המפכ"ל, שנודע ביכולתו להריח כוסברה ממרחק עומד בראש המפגינים. ההחלטה להדיח את הגברת מיארה חשובה מאין כמותה, ואסור לנו לזוז ממנה מילימטר!