המחאה בפניקה מוחלטת. מחוזות הטרללת שאליה הגיעו בכירי הדיפ סטייט לדורותיהם ואובדן העשתונות של גיא פלג באולפני 12, הרחיקה מהם את האנשים השפויים במרכז שמאל. וחמור מזה, לאחר שאילון מסק הכריז לאחרונה על "מלחמת העולם כנגד הדיפ סטייט", ולאחר שהעליתי בפני מאסק תהיות לגבי הקפיצה המטורפת בתקציבים של ארגונים מסוימים, ובכללם התנועה לאיכות השלטון, בשנת 2023 - נורתה היריה הראשונה - חקירת מטעם הקונגרס האמריקני בגין הפרת האיסור הפלילי על שימוש בכספים פדרליים למטרות פוליטיות. אליעד שרגא על הכוונת של ממשל טראמפ.
כידוע, כל מה שג'ו ביידן עשה, דונלד טראמפ עושה נגד. החברים של ביידן הם האויבים של טראמפ. וכעת, כשמסתבר שהייתה כאן מזימה משותפת של הדיפ סטייט האמריקני של ביידן עם ארגונים פוליטיים בישראל שמשרתים את הדיפ סטייט הישראלי, אפשר לשער שיצא לו העשן מהאוזניים.
הארגונים האלה חשופים לאישומים פליליים חמורים. וההפרה איננה רק בגין שימוש פוליטי בכספים פדרליים, אלא בגין מעורבות במרד וערעור הדמוקרטיה הישראלית, בת הברית של ארצות הברית. זה כבר קטגוריה אחרת של אשמה פלילית. וזה מלמד שהממשל הנוכחי רואה במחאה כלי פוליטי להפלת ממשלה מכהנת, לא פעילות רגילה של ארגונים בחברה האזרחית.
זו כבר רעידת אדמה. אני מציע לכל יושבי ראש הדיקטוריונים של אותן 38 עמותות נתמכות הקרן לישראל חדשה לברר את פוליסת הביטוח המקצועי שלהם, האם היא מגינה עליהם במקרים של התנהלות רשלנית, והיגררות אחרי הקיצונים בכלל מחסור כרוני באומץ. כי עכשיו אתם אישרתם לאותן עמותות לעתור לבג"ץ כדי לשרת את היוריסטוקרטיה הישראלית. אתם האחראים משפטית.
ואני גם מציע לידידי פרופ' ברק מדינה לפרק את פורום המרצים למען היוריסטוקרטיה. כי מהדוח הכספי של הקרן לישראל חדשה עולה שאתם קיבלתם מהם מימון. וכבר מתבררים חשדות בנוגע לקשר בין הדיפ סטייט האמריקני לבין הקרן לישראל חדשה, שהמנכ"ל שלה לארי גרייבר עבר להיות בכיר ב-USAid - הגוף השמאלני הרדיקלי השנוא על-ידי טראמפ ומאסק - התמצית של הדיפ סטייט האמריקני. אם יתברר שהגיע כסף לפורום שאתם חברים בו, אתם חשופים לאישומים פליליים, כי אתם לא מאורגנים באגודה, אלא שיש לכם אחריות אישית בגין קבלת הכסף. זה אומר: הויזה לארה"ב בסכנה, כמו גם סיכון נוספים.
כן, חברי מפורום המרצים למען היוריסטוקרטיה. הזהרתי כל מי שדיבר איתי שלא ייכנס לפורום הרקוב הזה. אבל אתם רכיכות - שמבינים היכן מרוחה החמאה (אצל המדינה שברק מנהל) - וכעת אתם תאכלו אותה (והכוונה כמובן לא לחמאה). רדמן, ברח מהר ככל שתוכל. אחרת הלכו העסקים עם ארצות הברית ועם משקיעים משם. רוץ, משה, רוץ!