X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   יומני בלוגרים
הלוגו המקורי [צילום: רוגליו וי. סוליס/AP]
מתחת לרדאר
החברה הסבירה כי הדמות - המכונה "אנקל הרשל" - תישאר חלק מהחוויה במסעדות עצמן ובתפריטים, והדגישה כי הערכים והאופי של Cracker Barrel לא השתנו
קובי ברדה מומחה להיסטוריה פוליטית אמריקאית וגאואסטרטגיה, חממה לחקר דתות, אוניברסיטת חיפה
דוא"ל בלוג/אתר רשימות מעקב
סיפור מעניין שמתרחש מתחת לראדאר אצלנו - חברת Cracker Barrel רשמה ירידה חדה בשווי השוק לאחר שהציגה לוגו חדש. ביום חמישי ירדה מניית החברה בכ-7.2% ונסגרה על כ-54.80 דולר, מה שמחק כמעט 100 מיליון דולר משווי השוק שלה. במהלך יום המסחר הגיעה הירידה לשפל של 50.27 דולר למניה - הפסד של קרוב ל-200 מיליון דולר.
הלוגו החדש, שמופיע כבר בתפריטים ובחומרים השיווקיים, מבוסס על עיצוב פשוט יותר שבו מופיע רק שם המותג. בעיצוב הקודם הופיעה דמות מוכרת לצד דלי, אך היא הוסרה. החברה הסבירה כי הדמות - המכונה "אנקל הרשל" - תישאר חלק מהחוויה במסעדות עצמן ובתפריטים, והדגישה כי הערכים והאופי של Cracker Barrel לא השתנו.
המהלך עורר סערה ציבורית. מבקרים שמרנים טענו שהעיצוב "גנרי" ואף "ווֹקִי", בעוד שמומחי שיווק הסבירו שהלוגו הישן אומנם היה מורכב, אך נחשב לחלק מהזהות של המותג. אחד המומחים הגדיר את המהלך כ"פיאסקו" והזהיר שוויתור על סמל שמוערך על-ידי לקוחות נאמנים עלול להיות יקר במיוחד.
Cracker Barrel החברה מתפקדת כרשת מסעדות עם חנות למכירת ציוד רטרו, נוסדה ב-1969 ומפעילה כיום כמעט 660 סניפים בארצות הברית. שימו לב כי המעורבות של רשת המסעדות סטייק אנד שייק נכנסה גם היא לאירוע וביקשה לפטר את המנכ"ל.
Author
מומחה להיסטוריה פוליטית אמריקאית וגאואסטרטגיה, חממה לחקר דתות, אוניברסיטת חיפה | דוא"ל
תאריך:  24/08/2025   |   עודכן:  24/08/2025
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יהונתן דחוח הלוי
פחות מחודשיים לפני מתקפת שבעה באוקטובר - כלכליסט: "ראש הממשלה נתניהו נפגש עם שר הביטחון, הרמטכ"ל, מפקד חיל-האוויר וראש אמ"ן, על-רקע המשך הדיווחים על הפגיעה בכשירות של צה"ל, ובפרט במערכי חיל-האוויר ובחיל המודיעין; קיימת פגיעה במוכנות ובכשירות הצבא, ופגיעה זו מעמיקה בכל יום שעובר"
יעקב בן שמש
כמובן שלגוטליב עומדת הזכות להגיע ולהיות נוכחת בכל דיון משפטי אבל מכך לא נגזרת הזכות לצעוק ולהפריע באופן שמונע את קיום הדיון
יהונתן דחוח הלוי
"אם האויב יחשוב שחיסול המנהיגים הגיבורים והמהנדסים של הייצור [הצבאי] יפסיק את פיתוח רקטות [גדודי] אל-קסאם, אזי הוא שוגה באשליות ויופתע מהדיוק, מהעוצמה ומההשפעה של הרקטות האלה, שיוצרו בידיים צנועות ובתודעה [אמונית] אלוהית"
יועז הנדל
המדינה צריכה להחליט, לקבוע - על האזרח בלית ברירה לממש את הנחיות המדינה    מה הן? שכל אחד משרת, במיוחד בזמן מלחמה
יהונתן דחוח הלוי
חודשיים וחצי לפני מתקפת שבעה באוקטובר - אילן שילוח: "השבר העמוק [בצבא] והיקף המתנדבים שהודיעו על הפסקת התנדבותם הפכו את צה"ל לבלתי כשיר למלחמה; חורבן צה"ל קרוב; חורבן צבא העם; ביום כיפור [1973] הייתה הפתעה וזה היה מחדל    הפעם אין הפתעה והדרג המדיני מוביל לאסון. האחריות עליו בלבד"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il