במהלך חודש ספטמבר 2025 לפנינו כמה אירועים שמימיים שישפיעו על כולנו, כקולקטיב, וגם על כל אחד ואחת באופן אישי.
מרקורי עובר למזל בתולה ויוצר היבט עם מארס. מרקורי בבתולה הוא מעשי מאוד, חושב ויורד לפרטים (ובקריצה - לעיתים גם נודניק לפרטים). השילוב עם מארס יוצר מבנה מילולי חד מאוד, גם בכתיבה וגם בעל פה, ומוסיף לצד התכליתי בפעולה ממוקדת. החולשה: כניסה לויכוחים על לא כלום. מצד שני, הוא עוזר לקבל את "האמת" בכל מצב. ההשפעה העיקרית בימים הראשונים של ספטמבר.
ב-07.09.25 יגיע מופע ליקוי לבנה במעלה ה-15 במזל דגים. בהיבט 45 מעלות לפלוטו בדלי ובהיבט 135 מעלות לוונוס באריה. הדינמיקה במערכות יחסים תהיה מעניינת יותר, וייתכן גם גורם שלישי שיגרור מבוכה. צפו להתפתחויות לא צפויות, כמו משיכה פתאומית וספונטנית - בעקבות המבנה שנוצר בין וונוס ומארס, כוכבי האהבה, שישפיעו כמו מגנט בקשרים בעקבות ליקוי הלבנה.
במישור הבינלאומי, ההשפעה תהיה על אוקראינה - אולי מתרקמת שם איזושהי עסקה בינלאומית. אולי.
ליקוי הלבנה מתרחש כשכוכב אורנוס מתחיל נסיגה ב-06.09.25, לאחר מנעד מתוח בין מארס ויופיטר. השילוב הזה עלול להיות כוחני ונפיץ מאוד. ההשפעה תגיע גם לשווקים. כזכור, אורנוס לא צפוי ומביא לאירועים מפתיעים. מארס מפעיל אותו (135 מעלות), ויופיטר מוסיף הגזמה - לכאן או לכאן.
מופע הליקוי במזלות משתנים (דגים-בתולה) יגרום להתפרצויות, הצפות רגשיות, קטנוניות, ואולי גם חזרה מהבטחות שניתנו. כירון בנסיגה מגיע לסאטורן על מפת הבורסה של ניו-יורק, מול נפטון... תחילה "כואב", אבל אחר כך גם מרפא (הילינג = כירון). התמונה הכללית מעידה שהשווקים יגיבו בתנודות חדות. ובכל זאת - השווקים חזקים. מי שלא יאבד עשתונות, ידע לנשום כדי להתגבר על הבהלה ולהישאר למרות הכל - לא יצטער בטווח הארוך.
עוד אירוע שנרגיש כאן אצלנו (במדינה שלנו) הוא המפגש בין כירון לאריס במזל טלה, החל ב-06.09.25 ויימשך גם לתוך אוקטובר. אריס ידועה כ"מחוללת צרות", תמיד מרמזת על "בעיות". השילוב בינה ובין כירון מחדד את הפצע והכאב, ולא פעם מביא תגובות אגרסיביות בעיקר מול מי שנחשב אויב. שני אלה יהיו צמודים במעלות 25-26 טלה (ולמעשה ישפיעו על כל מזלות היוזמה - טלה, סרטן, מאזניים וגדי) ויעוררו תגובות מוקצנות ותוקפניות יותר. ייתכן שזה יופנה גם אלינו בדרך פוגענית.
מה אצלנו? החל ב-12.09 מפת חזרת סולר לונר של מדינת ישראל מכילה את הצמידות הזאת בבית 4 - בית המדינה. מניסיון, מי שעוקב אחרי התחזיות והשיחות, כולל הראיונות המשותפים שלי עם גילה בויום, יודע שהמשמעות האלימה עלולה להתבטא בפיגועים, טילים וכאב. המעלות 25-26 בטלה משפיעות על מפת המדינה. זהו ציר בית 7, שכבר זמן מושפע מכירון ומסמל את האויבים המנסים לפגוע בנו בכל דרך. בהמשך יצטרף מארס לחגיגה במולות, לקראת אמצע החודש. להערכתי, קיימת סבירות גבוהה שנחזור לימי לחימה אינטנסיביים - שנרגיש, ואולי גם ישפיעו עלינו.
ליקוי החמה ב-21.09.25 יהיה ב-29 מעלות בתולה, מול סאטורן ב-28 מעלות דגים, על ציר 6-12 במפת המדינה - ציר המסמל גם לחימה. צפויות פעולות מאחורי הקלעים (בית 12), שאי אפשר יהיה להתעלם מהן. נוכחותו של סאטורן - הקפדן והרציני - אינה מקלה. ליקוי חמה חושף דברים נסתרים שישפיעו ויתבטאו בתגובה רגשית. ליקוי חמה משפיע כשלושה חודשים לפני וכמעט תשעה חודשים אחרי.
רק לאחרונה הוחזרו גופות חטופים, שנקברו באדמת הקודש. יש להניח שנפגוש בהמשך עוד התרחשויות שכבר מתבשלות, ונבין אותן בעקבות ליקוי החמה או מעט אחריו. הליקוי מסמל אנרגיה של סיומים והתחלות חדשות. להערכתי - צה"ל יחזיר עוד חטופים בקרוב.
המפה המקודמת של מדינת ישראל בספטמבר מביאה את הירח המקודם למנעד מתוח עם מארס במפת הלידה - סמל לפגיעות אך גם לכוח. סאטורן המקודם ממשיך לאתגר את השמש מלידה, משפיע גם על מצב הרוח, אך ממקד את המטרה שלא תסטה מהנתיב.
תזכרו - אנחנו מנצחים! תחשבו על דור הניצחון שלנו, על הישגי צה"ל וממשלת ישראל, על המהפך במזרח התיכון שהעולם כולו מעריך ומצדיע לו!
"ה' עוז לעמו ייתן, ה' יברך את עמו בשלום" (תהילים כט).
וכל זה קורה למרות המסרים והרמזים בכלי התקשורת המגמתיים, ובעיקר בטמבליזיה, המנסים להמעיט ולשמנמך את ההצלחה בעזרת עצות אחיתופל.
אבל במציאות - להם, למי שמנסים לזרוע דכדוך בעם, אני אומרת: "...ולפעמים זו המולה אחת גדולה, פתאום זה בא ומתבהר, ולעצמי אני אומר, לא תנצחו אותי, לא מנצחים אותי כל כך מהר" (נעמי שמר, בביצוע יהורם גאון).
בהמשך תיכנס השמש למזל מאזניים ותקבל תמיכה מאורנוס, פלוטו ונפטון - היוצרים היבטים הרמוניים לאורך כל החודש. זה יביא מהלכים חיוביים שישפיעו לטובה על החברה, על החיים האישיים, על הקהילות ועל כל מסגרת מאורגנת.
עם ישראל חי!
"אינך יכול לבחור את האירועים בחייך, אך כן לבחור את ההתייחסות שלך אליהם" (זיג זיגלר).