X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   יומני בלוגרים
נמל מושבת [צילום: חיים גולדברג/פלאש 90]
סגר ימי ואווירי מלא
ישראל צריכה להודיע לכל מדינות העולם שהיא מטילה סגר ימי ואווירי על החות'ים ושהיא לא תאפשר שום כניסה של מטוסים וספינות לשטחם
מעבר לירי טילים וכטמ"מים, הפגיעה האסטרטגית הקשה ביותר שפגעו החות'ים בישראל זה לחסל את השער הדרומי של מדינת ישראל - נמל אילת. מאז נובמבר 2023, נמל אילת הפסיק לתפקד בפועל עקב האיום של החות'ים על ספינות העוברות בים האדום בדרך לישראל. מדובר בפגיעה אסטרטגית חמורה במדינת ישראל ונזקים כלכליים משמעותיים ומתמשכים לכלכלה הישראלית.
כזכור, ישראל פתחה במלחמת ששת הימים, בין היתר, משום שמצרים חסמה אז את מיצרי טיראן לשיט ישראלי. אז אם מול מצרים לא הסכמנו לקבל את חסימת נתיב השיט לאילת, אין שום סיבה שנקבל זאת מהחות'ים. הגיע הזמן אפוא שהממשלה תטיל סגר ימי ואווירי מלא על היישות החות'ית.
ישראל צריכה להודיע לכל מדינות העולם שהיא מטילה סגר ימי ואווירי על החות'ים ושהיא לא תאפשר שום כניסה של מטוסים וספינות לשטחם. לישראל יש את הכוח האווירי והימי כדי לאכוף את הסגר וליירט כל ניסיון של החות'ים לפרוץ אותו. בנוסף, יש להטביע לאלתר את כל הספינות החות'יות בנמלים שלהן כדי לחסום אותם. את השער הדרומי למדינת ישראל יש לפתוח בחזרה בכוח, ומהחות'ים שסגרו אותו יש לגבות מחיר כבד שבעתיים.
אנצל הזדמנות זו כדי לברך את עוקביי ואת כל בית ישראל בברכת שנה טובה.
פורסם בדף ה-X של חיים רמון
Author
עורך דין | דוא"ל
לשעבר המשנה לראש הממשלה, שר הבריאות, שר הפנים, השר לענייני ירושלים ושר המשפטים.
תאריך:  24/09/2025   |   עודכן:  24/09/2025
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
סגר ימי ואווירי מלא
תגובות  [ 1 ] מוצגות  [ 1 ]  כתוב תגובה 
1
מצור על החותים בתימן.
דוד ב.  |  28/09/25 10:19
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יהונתן דחוח הלוי
מאי 2024 - איל נוה מ"אחים לנשק": "המושג ביביסטים וליכודניקים לא קיים עוד; אין פה ימין ושמאל; ההפיכה המשטרית מתה; הנושא כרגע הוא ליכוד העם [כשהוא] מאוחד; [יהודה ושומרון זה] אזור משיחי קיצוני. צריך להוקיע אותו ולהוציא אותו החוצה, ולגרום לו להפוך להיות שוליים סהרוריים של המדינה הזו"
יעקב בן-שמש
כיצד הגיעה הפרופסור, שאי אפשר לחשוד בה בטפשות או בהיעדר השכלה, אל הדברים חסרי השחר אותם היא אומרת
נפתלי בנט
איך גידלנו דור צעיר כל כך חזק ומופלא? זה הנס שלנו    אין עוד דור צעיר כזה בעולם. חכם, אידיאליסט, חרוץ, נדיב, מוכשר
יהונתן דחוח הלוי
תת-אלוף (מיל.) אסף אגמון: "הדסקית ‘לשחרר את החטופים עכשיו’ היא סמל יהודי, לא פחות מכיפה; אנחנו כבר לא דמוקרטיה יהודית; הממשלה הזו היא איום על הזהות שלכם כיהודים כאן בטורונטו ובכל מקום אחר; הם יעשו הכל כדי שהם [הערבים] לא יוכלו להצביע; יאמרו לתומכי הפסקת ההתנדבות שלא יוכלו להצביע"
יהונתן דחוח הלוי
חצי שנה לפני מתקפת שבעה באוקטובר - השתלמות דתית של גדודי אל-קסאם ברצועת עזה, שנועדה לחזק אצל המוג’אהידין את האמונה באללה, ובכוחו לסייע למוסלמים לשחרר את פלשתין ומסגד אל-אקצה, ולהעניק להם הניצחון על "עדת הכופרים", כלומר היהודים    המסר למוג’אהידין: "פלשתין תשוחרר רק באמצעות הקוראן"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il