סאו פאולו, ברזיל. סיימתי כאן ראיון עומק של 40 דקות בערוץ GLOBO TV בברזיל, עם העיתונאי המוביל Guga Chacra על עתיד ישראל והמזרח התיכון, על יחסי ישראל-ברזיל. הציבור כאן פתוח לשמוע ולהשתכנע.
התחושה שנוצרה כאן היא ש"ישראל מחפשת מלחמות" אך ברגע שמסבירים בהגיון הם מסוגלים להבין שאנחנו בסך-הכל מגנים על עצמנו, וחמאס הוא שתקף ב7.10 וחיזבאללה תקפה ללא שום סיבה ב8.10 וכל פעולותינו מהותן הגנתיות. שצה"ל הוא צבא-עם וילדינו חיילים, ואיש לא רוצה שהבן שלנו ימות. שמדינה שהייתה רוצה ג׳נוסייד לא הייתה מעבירה 1.7 מיליון טון מזון לעם שאותו כביכול היא רוצה להשמיד, ולא הייתה מחסנת 600,000 ילדים עזתים.
איני יכול להפריז בנזק של העדר מערך הסברה לישראל. בממשלה בראשותי אקים מיד מערך הסברה מעולה, מהיר, מדויק ויעיל לשמור על ישראל ועל צה"ל. בקרוב.