X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
מפלגת יש עתיד מחליפה דגלים ממש כשם שאני מחליף גרביים, אבל אני מחליף גרבים משומשות בגרביים רעננות, שעברו כביסה וייבוש, ומפלגת לפיד מחליפה גרביים עם גרביים משומשות של מפלגות אחרות, גרביים משומשות ומדיפות ריח אשר מה שמכובס בהן זו הלשון
▪  ▪  ▪
לפיד. ממחזר
זוכרים עם מה ביקשה מפלגת לפיד לקבל את האמון שלנו? נכון, עם פתרון משבר הדיור, על-רקע המחאה החברתית, גיוס חרדים, תכני ליבה לחרדים, שוויון חובות לחרדים, סוגרים את תחנת הרכבת לברלין.
ואז הופיעה במרכז העתיד התמוה והמוזר שלנו השאלה "איפה הכסף" מישהו שם הבין שהלהג על עזרה לצעירים, לגיוס, לליבה,ל דיור לא יביא מספיק קולות וחייבים להרחיב גזרה לכל מעמד הביניים, כולל ולא רק הגברת כהן מחדרה.
וכאשר הם עמדו על סף קבלת תיקים בממשלה, התגלה פרצופם האמיתי, הכל הכל נכון רק בלי חרדים, ומה עשו? סובבו לנתנייהו ולא אפשרו לו להכניס את החרדים לממשלה, החריפו עוד יותר את משבר הדיור, לקוח את מעמד הביניים צעד לאחור, וכל מה שעשו בעניין גיוס חרדים והשכלתם הלך קפוט עקב התיאבון המטופש שלהם להישגים מרחיקי לכת, הישגים שכמובן בוטלו יום אחרי שהם נזרקו מכל המדרגות. הם חושבים על המנדים שלהם, לא על העתיד, מחפשים הישגים קצרי טווח וכותרות בעיתונים זה הכל.
נשיא המדינה
ועכשיו יש מנגינות חדשות, הסוקרים ויועצי התדמית אומרים ככל הנראה לא להתעסק עוד עם תוכניות ממש, כי במימוש תוכניות המפלגה הזו עפעס היא כישלון מוחלט, צריך לברבר, צריך להתעסק עם התדמית, עם העטיפה, ליהנות מהצלופן של הסוכרייה ובתוכן לא לגעת, פג תוקף, מעופש קמעא.
המסר האחרון שקיבתי מיאיר לפיד כותרתו "לאהוב את ישראל, לא לאהוב אותה דרך שאתה שונא מישהו, שמאלנים, ימנים, ערבים או מתנחלים, לאהוב מפני שיש מה לאהוב...", וכאן ממשיך מר לפיד בפרץ משתפך של טפיחה לאומית על השכם, כאילו היה לפחות נשיא המדינה אם לא אלוהים בכבודו ובעצמו, אשר כל מי שמאמין לו רץ ושם פתק לנתנייהו, ולסיום קובע לפיד "לאהוב את ישראל, זו תוכנית העבודה שלנו". הופלה, יש לנו עוד תוכנית, קצרה, אבל אחלה תוכנית.
ואני דווקא חשבתי שבתוכנית העבודה של מר לפיד כלולה התוכנית הסעודית, והתוכנית הסעודית, אפילו על-פי שמה, מעידה על אהבה לסעודיה, ולא כל כך על אהבה לישראל, הבנתי גם שעל-פי תוכניתו של מר לפיד איננו זקוקים כלל להכרה של אויבינו בהיותנו מדינה יהודית דמוקרטית, וזה לא אומר שהוא נגד יהודית דמוקרטית אבל זה אומר שתמימותו, או חלילה חוסר בגרותו מביאה אותו להתעלם מאינטרסים חיוניים של המדינה, ובכך לא מגלה אהבה יתרה למדינה.
ואז חזרתי שוב לפתיח, היה חסר לי שם משהו "לאהוב את ישראל, לא לאהוב אותה דרך שאתה שונא מישהו, שמאלנים, ימנים, ערבים או מתנחלים, לאהוב מפני שיש מה לאהוב..."
אה, ודאי, חסרים שם החרדים, ומאחר שלא נכללו באהבתו המשתפכת של מר לפיד, ניתן כמובן להסיק שחלק מובנה מאהבתו של יאיר לפיד את ישראל זו שנאת החרדים, הוא מוכיח זאת מרגע שקיבל כוח פוליטי, ואף מאשר זאת במסמך אותו הוא חותם "זו תוכנית העבודה שלנו, יאיר לפיד"
יאיר יקירי, עוד כמה זמן תוכל להמשיך ולעבוד על הציבור בעיניים?, אתה אוהב לשנוא כ 10% מאזרחיה היהודים של המדינה היהודית והדמוקרטית היחידה בעולם, את הערבים אתה אוהב ואת כול כול כול היהודים אתה אוהב, רק לא את החרדים?, אתה באמת לא אוהב? אתה שונא? אולי אפילו מתעב? או שמא חושש אתה שתושבי רמת אביב לא יקבלו את החרדים ברשימת האהבות שלך ויצביעו למפלגה רצינית? אז אהבת ישראל זו תוכנית העבודה שלך? חרטתן צבוע, כישלון מהדהד!!!.
Author
פובליציסט | דוא"ל
מהנדס חשמל בוגר הטכניון. עסק ועוסק לאורך השנים בפיתוח אלקטרוניקה ותוכנה, הן כשכיר והן כעצמאי.
תאריך:  01/01/2017   |   עודכן:  01/01/2017
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
אהבתו האחת של יאיר לפיד
תגובות  [ 8 ] מוצגות  [ 8 ]  כתוב תגובה 
1
דוגמן איקאה נבוב וריקני,
פוחד ולחוץ האפרים  |  1/01/17 16:56
2
מר אפריים הלפרין. כותב ק שנאה.
Mt  |  1/01/17 17:58
 
- אני אוהב את כל מי שלפיד
ה.א  |  2/01/17 12:44
3
יש אנשים שלפיד המוליך שולל
תוכנית: אהבת הארץ  |  1/01/17 21:39
 
- לפיד שמאל או ימין.
Mt  |  2/01/17 02:28
 
- המגיב שהגבת לו צודק לחלוטין
תגובה ל-mt  |  2/01/17 11:19
4
יאיר לפיד אמר בנאומו במוצ"ש
ועידה איזורית  |  2/01/17 05:57
5
אפשר לחשוב
ארי כספי  |  2/01/17 08:41
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עמי דור-און
אם ניאות היועץ המשפטי להרשות למשטרה לפתוח בחקירה, סביר להניח שיש ממש מסוים בחשדות. אבל מכאן ועד לחשיפת ראיות מוצקות שיוכלו לעמוד בבחינה משפטית - רב המרחק
אורי שרגיל
כשפגשתי לאחרונה את אובמה במסדרון המוליך לשירותים הוא שאל אותי בתמיהה, אתם בכלל יודעים מה אתם רוצים? כי אני מבולבל    בערך כך אמר
פנינה שרביט-ברוך
ביום 23 בדצמבר 2016 אימצה מועצת הביטחון של האו"ם את החלטה מספר 2334 בעניין ההתנחלויות. מדובר בהחלטה הראשונה של מועצת הביטחון שכוללת גינוי כה נחרץ למדיניות ההתנחלויות של ממשלת ישראל מאז החלטה 465 משנת 1980    מוטיב מרכזי בהחלטה, כפי שמודגש בסעיף 4, הוא ההכרח להפסיק כל פעילות הנוגעת להתנחלויות כדי לשמר את האפשרות להגיע לפתרון שתי המדינות
שיראל רובינפלד
אם הנכם הורים לילדים הסובלים מבעיות קשב וריכוז, בוודאי אתם יודעים שזהו סיפור לא פשוט. נוסף על החוויה הקשה והתסכול של הילד השונה,שלא מצליח ללמוד כמו כולם, קיימת טרדה נוספת של טרטור אחר קבלת התרופות
אפרים הלפרין
בואו נעשה משחק תפקידים קטן, בואו נניח שזהבה גלאון הייתה עותרות לבג"ץ נגד החלטותיו של הנשיא אובמה להימנע מהטלת וטו ולהרחיק את הדיפלומטים הרוסיים.
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il