X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
כמנהג המזרח הרחוק ישובים במסעדת "זוזוברה" שבהרצליה עד 20 איש סביב שולחן אחד
▪  ▪  ▪
זוזוברה
במתחם ההייטק והבילויים של הרצליה פיתוח ממוקמת מסעדת "זוזוברה" (רחוב שנקר 7) - בר-בריאות אסיאתי, ששמו מגזר מפורטוגזית עתיקה ומתמקד באותם יורדי-ים נועזים, שגילו במסעותיהם את המזרח הרחוק.
"זוזוברה" עוצבה בחלל תעשייתי גדול וגבוה, בעל קירות לבנים ובוהקים, עם רצפת-בטון שחורה ושני טורים של שולחנות וספסלים שחורים. סביב כל אחד מהם ספונים, בנוסח המזרח הרחוק, עד 20 סועדים, שאינם מודעים בהכרח איש לרעהו.
את הקונספט של המסעדה התוו שותפיה מקבוצת "ירזין", בעלי המסעדות "בירנבאום ומנדלבאום", "צ'ימיצ'נגה" ו"עד העצם". מטבח המסעדה, שעליו מנצח השף המנוסה, אבי קונפורטי, מבוסס בעיקרו על אטריות טריות מסוגים שונים. אלה, העשויות כולן בעבודת-יד, נחשבות במזרח הרחוק למזון מהיר ובריא, שיש בהן כדי לספק ארוחה מאוזנת. הן מוכנות בווק - מחבת-ברזל כדורית, המפזרת חום אחיד ומאפשרת, בעת הבישול, תמרון ותנועה חופשית מהירה.
מבחר מאכלי הווק האסיאתי מוצע בשלוש ואריאציות: בצלחות קטנות, בצלחות חלוקה ובצלחות גדולות. בואריאציה הראשונה מוגשת המנה כשהיא מוכנה על המקום; בואריאציה השניה זוהי מנה של טעימות אחדות, המיועדות לזוג-סועדים; ואילו בואריאציה השלישית מוגשות אטריות, מוקפצות בכיריים סיניות, המגיעות לתפוקת-אנרגיה גבוהה. להבה חזקה ומרוכזת נוצרת במבערי-ענק. אלה נעזרים במפוח, שמזרים חמצן במינונים אופטימליים. את הלהבה מקיפות לבנים, המבודדות את החום ומתעלות אותו לכיוון הווק, מה שמעניק לארוחה טעם מיוחד של חריכה.
הכל בכל
בחרנו בצלחת גדולה של נתחי-עגל וקארי, שכללו בצידם גזר ותבלינים, עם במבו-שוט, בצל ירוק ועשבי-תיבול טריים. המנה הייתה פיקנטית וטעימה. בת-הזוג, שבחרה אף היא בצלחת גדולה, הלכה על מוישי סובה - קערת מרק חם של אטריות-ביצים, שכלל מבחר עשיר של ירקות כמו תרד, אפונה, קישוא, נבטים, כרישה, אצות, ביצה וטופו בציר של בצל ירוק. מנת-בריאות, שיש בה הכל-בכל-מכל-כל.
לצד שתי המנות הוצע בר עשיר של מיצים אקזוטיים טריים וטבעיים, שנסחטים, מנוערים ומעורבבים במקום. בחרנו במיץ-רימונים חמוץ-מתוק ועשיר בברזל, ואילו בת הזוג בחרה, כמנהגה, ב"צהוב-עולה" - מיץ-גזר, אפוף אף הוא כולו בוויטמינים.
במבחר הקינוחים המפתה העדפנו את קרם הקוקוס בקרמל, ספוג ברוטב של פירות-יער, עם יין-אורז יפני וג'ינג'ר. בת-הלוויה בחרה במרקיז-שוקולד, עם גלידת קרנץ'-בננה ורוטב-שוקולד לבן. שתי המנות היו מרעננות ומשיבות-נפש ולצידן הוגש אספרסו כפול, שכבר שתינו טוב הימנו. תמורת הארוחה לשניים שילמנו 184 שקל, בתוספת תשר של 26 שקל, הוקרה לשירות האדיב.
תאריך:  02/10/2008   |   עודכן:  02/10/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
אהרון רול
עם קום המדינה בעת החדשה, התאפיינו אבות האומה המייסדים בכך כי חפרו החפירה וקברו בה את קרדומם
אפרי הלפרין
השחיתות היא חלק מהעולם הספרדי, הדתי/חרדי, הימני, ערבי ולא רק, אלא שהשחיתות איננה קשורה כלל למעשיו של האדם אלא לגנים שלו ולתורת עולמו    טעמו וראו מי הם המושחתים...
גיא קרפ
מאחר שאנו לא יכולים לבחור בשבילכם את שירי החתונה, עשינו את המעשה השני בטיבו והבאנו לכם רשימת שירים לכל שלב בחתונה
עדן גוריון
השנה תופעת ה"איבגי כמייצג של הקולנוע הישראלי" חזרה במלוא עוזה כשהשחקן המוערך מצא עצמו לפתע מועמד ללא פחות משלושה פרסי אופיר, שניים לשחקן ראשי על הופעותיו ב"חסר מנוחה" ו"אצבע אלוהים" ואחד לשחקן משנה על הופעתו ב"שבעה"
גד גזית
אהוד אולמרט באמירות "מנהיגות" ראויות לרגל ראש השנה החדשה, לעיתון ידיעות אחרונות. האם הן ראויות גם לכולנו?
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il