X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
[צילום: AP]
נשיא ארה"ב מתגלה כתומך טרור וכידיד ראשי כנופיות הטרור במצב זה יש לחזק את מדיניות ממשלת ישראל בעניין הבנייה בי-ם
▪  ▪  ▪
מצטייר כשונא ישראל. אובמה [צילום: AP]
מעמדו של חוסיין אובמה מתגבש אט-אט כשונא ישראל וכחביב ראשי כנופיות הטרור. העולם לא נגדנו, ואין לנו בכלל תסמונת של נרדפים. אלא שזו המציאות האופפת אותנו והתכחשות לה כאילו היריקות הן גשם ותו לא - תהיה כמעשה של בת היענה, הטומנת ראשה בחול.
קבלת הפנים המבישה והפוגעת שלה זכה ראש הממשלה בארצות הברית אינה כלל תעודת עניות למי מהישראלים, אלא היא כתם בל יימחק המשחיר את המדיניות של הפנטגון בראשות חוסיין אובמה וזאת למורת רוחם של כמה מהחשובים שבידידי ישראל בארה"ב, אשר לעת הזאת לא מרימים ראש - מצב שישתנה.
חוסיין לא יכול לשנות את כיוון המדיניות האמריקנית כלפי ישראל, כי הוא חוליה זרה בשרשרת, וזמנו אוזל. דווקא משום כך, דרושה עמידה איתנה מולו, ללא ויתורים ובהחלט עם ספיגת עלבונות.
עסקות נשק בהיקף של מיליארדים נחתמות כיום בין ארה"ב וישראל, ואין בכוחו של חוסיין לבטלן. לכל הגרוע הוא יכול לדחותן, אך כנראה שהוא יודע את מגבלתו ולא נוקט בצעד שכזה.
חיוכיו וטפיחת שכם כלפי ראש אחת מכנופיות הטרור, שהוא גם מכחיש שואה, לאחר שספג במשך שנים מרצון את הרצאותיו של כומר אנטישמי הידוע לשמצה ולא מחה על כך, ברורים ומסבירים את מדיניותו, כי הוא לא די חכם להסוות זאת.
היציבות הינה נחלת ממשלת ישראל שממשיכה קו של ממשלות קודמות, והעקלקלות הינה נחלת ארצות הברית שבחרה בטעות נשיא קיצוני שלבו עם הטרור.
מדובר במחוות של אהבה וידידות כלפי ראשי הכנופיות העוסקים בטרור כדרך חיים, ומדובר גם באזלת יד והיעדר מודעות בעניין הגרעין האירני.
במצב זה, התמיכה הציבורית במדיניות ממשלת ישראל מגיעה לשיא בארה"ב, ובסקרים - מעל 60% תומכי ממשלת ישראל ורק מיעוט צעקני, שם כמו כאן - תומך בכנופיות הטרור.
אפילו כמה מבכירים במדינות ערב (ירדן ומצרים) סופקים כפיים בהנאה, כשראש הממשלה מקשיח עמדות, לא מוותר ולא מתקפל נוכח חוסיין אובמה - ובכך מרחיק את הגרעין מאירן, שצריכה להבין כי עדנתה על סף סיום.
בקרע, ככל שיהיה, בין ממשלת ישראל לבין ארה"ב - האחראי הוא חוסיין אובמה לבדו. צריך לקרוא פרשנות בעיתוני ארה"ב כדי להבין שהפעם חוסיין אובמה מבודד, ורק קיצוני השמאל בישראל יוצרים מצג כאילו מי שמבודד הוא ראש הממשלה נתניהו.
פובליציסטים רבים כולל החתום על מאמר זה, "קלטו" את חוסיין (שיכול לשנות את שמו אך אינו רוצה) מיד עם בחירתו לכהונת הנשיא. לא רק שהתקוות שתלו בו נמוגו, אלא גם הוא מתגלה כבעל אג'נדה תומכת טרור - דבר שהוא מסוכן לארה"ב ולשלום העולם.
Author
מהנדס בניין | בן-עזרא מתכננים ויועצים בע"מ | דוא"ל
תאריך:  31/03/2010   |   עודכן:  31/03/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
מעמדו של אובמה מתגבש כשונא ישראל
תגובות  [ 10 ] מוצגות  [ 10 ]  כתוב תגובה 
1
ביבי כבר אמר שיקפיא 4 חודש י"ם
מיכאל ק  |  31/03/10 15:46
2
חושף את הפרצוף האמיתי של
המוסלמי אובמה אבל  |  31/03/10 16:18
3
העם האמריקאי הגאה ספג עלבון
ישע  |  31/03/10 16:46
4
והשמאלנים שלנו לא שונאי ישראל? ל"ת
שאני...  |  31/03/10 19:10
5
המוסלמי הזה היתל בכל העולם
זרקור  |  31/03/10 23:18
6
חוסין שונא ישראל
הסכם מינכן  |  1/04/10 02:25
7
עלינו לזכור שאת שנאת ישראל ספג
חוסיין בילדותו  |  1/04/10 05:23
8
עיקר השנאה היא אל ביבי
א.ל  |  1/04/10 10:55
9
רדידות מחשבתית ופרימיטיביות
קאסיוס  |  1/04/10 22:14
10
בארק אובמה=355=פרעה.
אוהב ציון  |  6/04/10 04:20
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ד"ר יובל ברנדשטטר
יהודיו הם דהימים שקיבלו על עצמם את סמכותו של השליט המוסלמי    כך יכול אקסלרוד להתבונן בהשפלה שנוהג אובמה בנתניהו ולמשוך בכתפיו בתמיהה כדי לומר: אני כבר דהימי, מדוע שאתה לא תהיה?
עו"ד נבון קצב
עו"ד משה גולדבלט
גם הצעה של תוכנית קרובה מאוד לתוכנית האמריקנית רק תשכנע את הפלשתינים להמתין למשהו טוב יותר ואת האמריקנים "להציע הצעה" שאי-אפשר לסרב לה. ככה זה מתנהל - אבל הארץ באמת לא שכח ולא למד
צבי י' כסה
חייבים להגיע אל גרעין האינטרסים    בגרעין הזה חתומות שתי המדינות על ההסכם האמיתי - שארה"ב תומכת בישראל, וזו מייצבת את המזרח התיכון
דוד אדלר
לאומיות אינה חייבת להיות לאומנות דורסנית    היא יכולה להציב לעצמה סייגים: להיות הומנית, פלורליסטית, דמוקרטית, כפי שראתה עצמה הציונות מתחילתה, באור החזון האוניברסלי של גאולת האדם, שמקורו ביהדות
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il