X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
התפריט של מסעדת "חנדלה", במושב גבעת-חן, התגלה כיומרני מדי. הוא מבטיח הרים וגבעות, אבל מאכזב מאוד
▪  ▪  ▪
נטולת חן [צילום: יח"צ]
סביבה מוזנחת [צילום: יח"צ]

מסעדת חנדלה [צילום: יח"צ]

בליבו של פרדס נטוש, במושב גבעת-חן שליד רעננה, על דרך חולית ובין חממות עזובות, ממוקמת מסעדת "חנדלה", שהייתה בגלגולה הקודם...לול-תרנגולות. חזותה החיצונית עלובה למדי וגם אולמה הפנימי והמרפסת הצמודה אליו אינם מעוררים תיאבון.
ל"חנדלה", חסרת החן, הגענו בסופשבוע, לעת צהריים, כשהמסעדה המתה אדם, ולפחות על-פי התפריט שהוגש לנו הובטחו הרים וגבעות. לדאבוננו מצאנו מסעדה דביקה, עם סביבה מוזנחת להחריד, רוחשת-זבובים ומצוידת בריהוט כפרי דל ועלוב. גם השף הארגנטינאי החדש, שעליו שמענו גדולות ונצורות, התגלה במערומיו ומהר מאוד הוחוור לנו שכגודל הציפיות ממנו - גודל האכזבות.
עטרת-ראשנו נפלה למן הרגע שהצצנו למטבח. הוא היה דביק ומבולגן להחריד והמנות שהוגשו ממנו לשולחננו נעדרו אפילו אסתטיות מינימלית.
פתחנו בטריו-ניוקי, ששחו בעיסה דביקה של שמנת ופסטו, אף שהבצקיות עצמן היו נימוחות וטעימות. מנתה של בת הזוג - קלמארי מטוגן, שהובטח בציפוי פריך - החרתה-החזיקה אחריה. היא לא הייתה עשויה כראוי ונדף ממנה ריח דוחה. למותר לציין כי מחציתה נותרה בצלחת.
אבוי לשף
בלשון המעטה מסתבר שגם המנות העיקריות היו רחוקות מלהיטיב עימנו. כבדי העוף, ביין אדום, עם ירקות מוקפצים, הוגשו אומנם באורח נדיב, אבל שחו בציר חסר-טעם וכמותם הגדולה באה, מן הסתם, לחפות על איכותם הדלה. גם מנת האנטריקוט המיושן של בת הזוג, לא הצליחה להתעלות עליה, ורק תוספת הבטטה בצידה הייתה, לדבריה, טעימה. לא נותר לנו אלא להלין על יצירת-כפיו האומללה של מי שאמור להיות שף ארגנטינאי בדם, המגיע מארץ הבשר מספר אחת בעולם.
על-אף האכזבה המרה ממנות הפתיחה ומהעיקריות, שמנו את נפשנו בכפנו והחלטנו לתת, לפחות, סיכוי לקינוחים, אלא שאף אחד מהם לא הזכיר, ולו במאום, את הקינוחים הארגנטינאיים הזכורים לטוב. בסופו של דבר הימרנו על טירמיסו, שלהפתעתנו הרבה דווקא היה טעים ועשוי כהלכה. רק האספרסו הכפול, שהוגש בצידו, פישל בגדול. בתפריט היומרני הובטח שיהיה "ארומטי, עז בטעמים וניחוחות ומזני קפה משובחים". אלא שלא מיניה ולא מקצתיה!
האקורד האחרון ב"חנדלה" היה ביקור בשירותים. העדפנו להתאפק לאחר שנמלטנו מהם, כל עוד נפשנו בנו, לנוכח הזוהמה והסירחון שנדפו מהם.
על הארוחה התפלה לשניים שילמנו מחיר שנראה לנו מופקע: 335 שקל, כולל תשר של 12 אחוז לשירות מכל הלב של מלצרית אדיבה וחביבה, שעשתה כל שלאל-ידה כדי לרצות אותנו, ולשווא, כמובן על לא עוול בכפה. חרה לנו מעצם העובדה שאפילו במסעדת-גורמה לא היו מעזים לגבות מאיתנו סכום נכבד כל-כך.
תאריך:  11/10/2010   |   עודכן:  11/10/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
כגודל הציפייה - גודל האכזבה
תגובות  [ 1 ] מוצגות  [ 1 ]  כתוב תגובה 
1
אתה בטוח שאתה מדבר על חנדל'ה??
מיכל  |  15/10/10 22:31
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
רועי רז
בשעה רעה עבר חוק ה"אזרחות – נאמנות", בישיבת ממשלתנו המבאישה    חברי הליכוד, שס וישראל ביתנו עזרו להפוך את סיסמת בחירות תוצרת מחנה הניאו-לאומנים בישראל, מסיוט למציאות בלהות שכמו בומרנג יחזור לפרצופנו כשלא נרגיש
אלכס נחומסון
לדיון בתוכנית בנושא התוספת לחוק האזרחות הוזמנו שני אנשים טובים שחולקים אג'נדה אחת. מישהו נוסף לפאנל שיציג עמדה שונה? יסנגר על התוספת או על מניעיה? יסביר את נחיצותה? – יוק. אין צורך. אמת יש רק אחת
איתן קלינסקי
חלק גדול בחברה הישראלית קשור בעבותות תרבות מיתולוגית, שנימוקיה אינם ניתנים לבחינה ולבדיקה תבונתית, כמו "גבולות ההבטחה", "רצון שמים", "צו האל", "לעולם לא", "כולה שלנו"
דניאל גיגי
השאלה המתבקשת, כתוצאה מתהליך הכפייה הזה, היא מדוע יש צורך להכריח מורים להצטרף לרפורמה שנועדה לחזק את מעמדם ולהעניק להם תגמול גדול יותר על עבודתם
ד"ר אברהם בן-עזרא
ההפתעה נותנת יתרונות למי שנוקט בה אך גם נקודות שליליות במערכה הבינלאומית, במיוחד כאשר הצד האמור להפתיע הוא מדינת ישראל מול אירופה אנטישמית ונשיא ארה"ב שעדיין מכהן - בשם חוסיין ובמדיניות בהתאם
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il