X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
הקמה במחוזות המשוחררים של ארץ ישראל - יהודה, שומרון, בנימין והבירה ירושלים - רשות יהודית כמענה מתחייב לרפיון האוחז את העם היהודי, כל שהוא מיוצג על-ידי ממשלות ישראל שאינן מוצאות את דרכן לנוכח האיומים הבינלאומיים לגזול את ארץ ישראל מהעם היהודי ולאיים על קיומו הפיזי
▪  ▪  ▪
לממשלת נתניהו יש זמן להתנהל מתבוסה לתבוסה [צילום: פלאש 90]
הרשות היהודית (The Jewish Authority) משמעותה 'מקור הסמכות' הבלעדית ולא רק רשות פוליטית יחסית בין רשויות אחרות. מדינת ישראל בהתנהלותה לאורך השנים מעידה בעצמה כי היא מתנכרת למקור סמכותה כמדינה יהודית למען יהודים והיא בוחרת כל יום מחדש לעבוד את אויבי העם היהודי שאותם היא מלבה בהתכחשותה ובהתנכלותה לעם שאותו היא אמורה לייצג.
לכן מוקמת בשלב זה במחוזות המשוחררים של ארץ ישראל-יהודה, שומרון, בנימין והבירה ירושלים רשות יהודית כמענה מתחייב לריפיון האוחז את העם היהודי, ככל שהוא מיוצג כביכול על-ידי ממשלות ישראל שאינן מוצאות את דרכן לנוכח האיומים הבינלאומיים לגזול את ארץ ישראל מהעם היהודי ולאיים על קיומו הפיזי אך גבולותיה של הרשות כגבולות מדינה הן מנהר פרת ועד נחל מצרים וליבה הוא המקדש.
כדי להשיב שופטים ושוטרים לישראל וצבא שישיב מלחמה שערה. כדי להשיב כל יהודי לנחלתו לכרמו ולזיתיו. כדי לתקן את משפחות ישראל ולהשיב טהרה לישראל. כדי להשכין שלום בעולם ובין ישראל לאביהם שבשמים. כדי להשיב שמחה ורצון לאהלי ישראל קמה הרשות היהודית שכל יהודי שלא נמס ליבו ולא כרע לבעל המדינה הוא חבר רצוי ואהוב בה.
ההיסטוריה היהודית החיובית היא כאן בוועידת היסוד של הרשות היהודית בארץ ישראל ט' אלול, תשע"א ביישוב נופים שבשומרון כדי לחסום את תהליך גזלת הארץ בידי ישראלים וגויים כאחד. ההיסטוריה השלילית היא בהפגנת העם המוסת בכיכרות החוף. העם המאוים בחורבן בשדרות רוטשילד ובאחוזת בית.מקום משכנה של הבורסה הוירטואלית החדשה. העיירה הבוערת לא תוכל לכבות מאה אלף טילים! וגם מאה כיפות ברזל לא יועילו כשמתחתן יש אך ראש קש ולב אבן.
הנישול האמיתי הוא הנישול שממשלות ישראל מנשלות העם היהודי מייעודיו, מזהותו מכבודו וביטחונו. "אין עני אלא בדעת". היום יש צבא עניים בדעת. צבא גדול מכל העניים בממון. ממשלות ישראל הופכות את העם היהודי במחדליהן וברשעתן לשק החבטות של העולם.כאילו אין לו ארץ ולא מולדת, לא זכות הגנה ולא חובת השבת מלחמה שערה. סחי ומאוס בגויים המצביעים: די לישראל היהודית.
"הרשות היהודית בארץ ישראל" קמה בחסדי ה' כדי לשמור ולהגן על ארץ ישראל למען העם היהודי בראש ובראשונה מפני המתנכלים מבית! הם העומדים בראש הפגנת ה"מיליון" שהוא אך רבע, זהו כל השמאל מול השבע. שלושה וחצי אחוז. הפגנה מבוימת המתנהלת בבית האח הגדול גם ללא מרגול כריאליטי היחיד במדינה. הפקה בלעדית של העולם התחתון.
הם הממומנים על-ידי מיליארדרים אכולי שנאת ישראל כדי לחסל את מדינת ישראל ולהפיץ את יהודיה לכל רוח. אלו העומדים מאחרי ההחרמות של ישראל והמעודדים אותן- הם האחראים יותר מכל לצונאמי האנטישמי שפשע בעולם. הם אלה שהצליחו להסית עם שלם נגד עצמו מפני שהם מאסו בארץ חמדה. הם הסופרים המכשכשים בזנבם ומזילים את רירם.
לכן קמה הרשות היהודית כדי להיות חומת מגן בפני גויים דוברי עברית. ילדי נוכרים לא יספיקו לא בתחנה המרכזית ולא באילת וערד. מלוא כל הארץ פליטים המוגנים על-ידי פרות הבשן.
לצערנו הרב ממשלת ישראל בחולשתה הטיפוסית, מאז ומתמיד, נכנעת לבריונים מפני שהיא משתמשת בהם לקידום סדר היום שלה, הדומה מאוד בנביבותו הנצחית לסדר היום של המפגינים למען הקמת מדינה פלשתינית בארץ ישראל.
זו הכניעה הרצויה. נתניהו כבר הצהיר לפני שבועיים שהוא מוכן לשנות את מה שהוא מכנה הערכים שלו למען ריצוי הסחטנים הילדותיים. על מה חושב טרכטנברג? איך לרצות את המתלוננים ואיך להשאיר את העוגה שלמה?
החרדים והמתנחלים לא באו להפגנת ההסתה במוצאי שבת 'שופטים' כי ההפגנה הזאת כל כולה מכוונת נגדם. הם מסרבים להיות הקרבנות של ציפי לבני ושופטי בג"ץ. לכן ירצו או לא ירצו הם אדני היסוד בהווה ובעתיד של הרשות היהודית כמו כל החלוצים שכיפת השמים שלא כיפת ברזל היא הכיפה לראשם.
אנשי "התחיה", אנשי "ביתר", צאצאי חוג נהלל. בוגרי המחתרות, אנשי השומר הצעיר שלא סילפו דרכם. עולים מחבר העמים, יהודי אתיופיה, אנשי שכונות ואנשי פריפריה שדי להם להיות אתר למטווחים. ממלכתיים מאוכזבים ומאמינים אמיתיים שאינם מאמינים במדינה אלא בקדוש ברוך הוא.
ההפגנה האחרונה במוצ"ש היא ניצול ציני של מצבה הטוב של כלכלה מתנשאת למען פרות הבשן שהונהגה על-ידי נתניהו ופרנקל נגיד בנק ישראל מתוך אטימות מתמדת נגד האוכלוסיות העניות. אך דתן ואבירם ראשי המתלוננים, אלו שהבשר עודנו נתקע בין שיניהם, "קשה קשה, אומרים הגששים" הם המנסים לגרום למלחמת אחים בפה מלא כבד אווז ובכל מחיר. אך פרט לאותה קבוצונת 1/28 של הציבור היהודי כל האחים והאזרחים תומכי הרשות היהודית מפני שהם יהודים.
ממשלות ישראל חדלו מכבר להבחין בין ימינן לשמאלן. על כל ארץ ישראל תלוי שלט 'למכירה' ועכשו כבר מופיעים עליו שני קווים אדומים- נמכר!
אומות העולם הרוגשות והוגות ריק רואות את הדם ותומכות בהקמת מדינת אויב בארץ ישראל בליווי הצי הטורקי. אך לא כולן. ישנם לאומים וצאצאי אמונת אברהם יצחק ויעקב התומכים בכל ליבם במסעו של העם היהודי אל הגאולה השלמה והם מייחלים למילואו של החזון כי מציון תצא תורה ודבר ה' מירושלים.
ממשלת ישראל מוכנה לכל כניע ובלבד שההסכמה להקמת מידנת אויב בארץ שיראל תהיה רב צדדית בדיוק, כמו הקריצה ושיתוף שיתוף הפעולה עם המפגינים. ובתנאי שגם נתניהו יזכה להערכה הולמת כמו השלישיה ערפאת, רבין ופרס. פרס נובל לקידום החורבן. אובמה כבר זכה!
לממשלת נתניהו יש זמן להתנהל מתבוסה לתבוסה . צה"ל הפך לסוכן המשפיע על הממשלה שלא להאבק בפעילות הטרור בדרום. לא לחקור, לצפות שצבא האויב ימגר את ההפגנות ההמוניות של הערבים בין אם תהיינה ובין אם לאו. ובלבד שיותן לו מדי פעם להרוס בתים במגרון. כל זאת לאחר שאהוד ברק הצליח בזדון לעקב את בניית הגדר בין מצרים לישראל, לעודד התרפסויות והתנצלויות, כל זאת לאחר שהשאיר את ציר פילדלפי פתוח למחבלים ותרם לקשר שבין החמאס לאחים המוסלמים. אך לא חדל לרגע אחד מלרדוף מתנחלים. "שלטון החוק" הוא אומר!
חולשת ישראל היא זו שתרמה לזעזועים בכל המרחב כי היא לא הציבה את השליטים האובדים בארצות ערב במקומם ובזמן. היא טיפחה את אשליית השלום ואת ההבל הדמוקרטי בין עמי ערב. אנטולי שרנסקי שטף את מוחו של ג'ורג' בוש בחיוניות הדמוקרטיזציה של עמי ערב. גישה ליברלית – דמוקרטית זו היא שתרמה לעידוד הטרור שהפיל את התאומים לפני עשר שנים והיא שמחסלת את יבשת אירופה. צר מאוד שכהני המולך הדמוקרטי הם אלה שמביאים חורבן לעולם יותר מכל המלכים והעריצים שקדמו להם.
מי ששחרר את השד מהבקבוק בעסקות ג'יבריל למינם ומי שהסגיר את הר הבית לאסלם בל יתפלא שהחשבון מוגש לו לפרעון. לו ולעולם. "זו ח'אליפתי, זו כפרתי" מנפנף אחמדינג'אד ערב יום כיפור.
זרימת הכספים האין סופית של שונאי ישראל למען חורבן-ישראל לא נבלמה על-ידי הממשלה. נתניהו סרב לחקור את גופי השמאל. לציבור הישראלי שאינו רוצה במדינה יהודית למען יהודים יש הרבה סוכנים כפולים המבצבצים בין הטענות הצודקות גם אצל הרופאים, גם אצל הסטאז'רים, בין הקצינים ובין השרים. בין האמנים ובין אנשי האקדמיה שהפכו לעיסת אספסוף, ובין התקשורת שהפכה מצורעת אין בה מתום.
ממשלת ישראל אותתה בפעולות הקפאה, החרבה והתחייבות להסגיר תושבים יהודים לשטחי האויב שאותן היא מתכוונת למסור לו רק תקבל פתק מהאו"ם במשא-ומתן רב צדדי למה היא מתכוונת ולכן קמנו אנחנו תחת תרבות אחים חטאים להשיב את הגזלה. לא תמגרו אותנו!. האמת, הצדק והשלום איתנו וה' איתנו.
האויב יודע כי גם ללא כל משא-ומתן הוא יצליח לקבל כל תאוות ליבו אם הישראלים ימשיכו להתנהל שלא כיהודים אלא כאנשים שמתנכרים לאחיהם ורואים בהם תרנגולי כפרות. ישראל מתנהלת מכבר כאילו ההחלטה למען הפלשתינים עברה באו"ם.
המדינה מתנהלת כמו ארצות הברית כאילו הערבים ניצחו ב 11.9.10 לפני עשר שנים ולכן לא נותר לישראל אלא להיקבר מתחת להריסות הגרואנד זירו.
משום כך "הרשות היהודית בארץ ישראל" היא כונסת הנכסים של העם היהודי מפני פשיטת הרגל של שלטונות ישראל. נבואת הושע פרק יב: "עוד אוֹשִׁיבְךָ בָאֳהָלִים כִּימֵי מוֹעֵד" טרם יצאה ידי חובתה במשכנות רוטשילד החדשים. עדיין היא מצפה למילואה, כאשר כל הבאים לכיכרות אמש יישבו בעל כורחם באהלים בהרי השומרון מחמת טילי האויב ויקראו מתוך שוועתם לישועה. אז ידעו כולם למקטנם ועד גדולם כי ישנה אך רשות אחת לישראל. רשות ריבונו של עולם.
תאריך:  05/09/2011   |   עודכן:  06/09/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
לא תמגרו אותנו
תגובות  [ 9 ] מוצגות  [ 9 ]  כתוב תגובה 
1
חשיפה בויקיליקס: מברק סודי
חשדנית  |  5/09/11 12:37
 
- המשך במקור:
חשדנית  |  5/09/11 13:27
2
עוד גיבור שקיבל וילה בחינם . ל"ת
חסר בית  |  5/09/11 16:38
 
- גם לי אין בית אבל אני לא רוצה
זקן  |  5/09/11 18:08
 
- חסר בית ? חסר ידע ושכל
יצחק מאלקנה  |  6/09/11 10:05
3
גם לי לקחו את הבית...
ירון זכאי 1  |  5/09/11 19:59
4
נתניהו החליט: 22-26 התנחלויות
חשדנית  |  5/09/11 21:38
5
מי רוצה למגר אתכם
ע.ג.  |  5/09/11 23:17
6
מלכי השם שאתם מושכים מלכי חבלה
פועה  |  7/09/11 23:27
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
נורית גרינגר
אסור לישראל להתנצל בפני אף אחד שפועל נגד האינטרס שלה ומסכן את קיומה. בארה"ב, הפופולריות של ברק אובמה, שניסה לדחוף את ישראל להתנצל בפני טורקיה, הולכת ונחלשת ולרוב האמריקנים אוזלת היד שלו במדיניות החוץ היא ברורה. יש לקוות, שבנובמבר וושינגטון תהפוך לשמרנית יותר ורפובליקני יהיה דייר הבית הלבן
גדעון דוקוב
אמור לי כמה כסף השארת אצל הירקן, ואומר לך מה כוחך במחאה חברתית זו או אחרת. במקום דיון ענייני עם טענות מצדדים שונים, רווחת אצלנו יותר ויותר תרבות ההתמקחות
ספי סגל
אפשר להירגע - המפקד מראה שהעם חכם: אין מיליון אידיוטים שימושיים, ואפילו 405 אלף אין
יורם דורי
הטרוניות שצריכות להישמע נגד שחקני נבחרת ישראל בכדורגל הן דווקא בעניין המוטיבציה    יכולת של שחקנים היא עניין של יום, רוח לחימה היא עניין אחר לגמרי
גלעד אלשרפי
כשכסף הוא אחד מהשחקנים המובילים, האקרים ופושעי אינטרנט אחרים ינצלו כל הזדמנות לשים עליו את ידיהם    כמה טיפים לגיימינג בטוח ברשת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il