X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
מכיוון שהשיח בנושא האיום האירני כבר הפך לנחלת הכלל, קורא אני לנתניהו לתקוף באירן - גם אם, חלילה, מחיר התגובה האירנית יהיה כרוך בסדר גודל של אלפי (!) קורבנות; העיקר להביא לחיסול מלא של פרויקט הגרעין האירני
▪  ▪  ▪
נתניהו. לא להתמהמה. לתקוף! [צילום: AP]
שעה מסוכנת ביותר
ראש הממשלה ושר הביטחון צריכים לומר ביושר לעם כי אנו מצויים בשעה המסוכנת ביותר לקיומנו, וכי מאז קום המדינה לא הייתה שעה מסוכנת מזו

תוכנית האיסלאם הקטלנית
מחמוד אחמדינג׳אד הוא חבר בכת איסלאמית סודית אשר עיקר אמונתה נובע מהפנמת האדישות הטוטאלית למחיר שעל המאמין המוסלמי להיות מוכן לשלם על-מנת להוציא לפועל את תוכניתו. כלומר, הכל מותר!

הברברת הלאומית בנושא האיום האירני והלהג הבלתי פוסק כיצד לטפל בו הפכו לשיח לגיטימי, ונפרץ כל סכר אפשרי בנדון. ממדינה אשר עד לא מזמן הקפידה לשמור בסוד את זהותו של ראש המוסד, הפכנו למדינה בה ראש המוסד היוצא בכבודו ובעצמו מוציא להורג בכיכר העיר את שבועת האמונים שלו לסודות המדינה.
השאלה אם לתקוף באירן אם לאו היא סוד מדינה פר אקסלנס!!! ומהותו של סוד מדינה היא למנוע מהאויב לדעת או להבין את תוכניותיך. לפיכך מתמיהה ביותר הפומפוזיות המופקרת בה בחר דגן לומר את עמדתו בנושא, ואין ספק שבחירתו מדאיגה ומזיקה לאינטרסים של מדינת ישראל.
להיות או לחדול? להיות!!!
מכיוון שהשיח בנושא כבר הפך לנחלת הכלל, ארשה לעצמי להעיר הערה נחרצת בנושא: על ממשלת ישראל ועל העומד בראשה מוטלת החובה לפעול בכל מחיר (!!!) לחיסול מלא של פרויקט הגרעין האירני, ואם אין הדבר אפשרי, יש לעשות הכל על-מנת לעכבו ולשבשו.
כמדינה שקמה מחורבות השואה, המוטו המאחד את כולנו הוא: לעולם לא עוד שואה! כאומה, עלינו להיות מוכנים לשלם מחיר, גם אם הוא נורא עד מאוד, על-מנת להבטיח את הישרדותנו הפיזית. ראש הממשלה ושר הביטחון צריכים לומר ביושר לעם כי אנו מצויים בשעה המסוכנת ביותר לקיומנו, וכי מאז קום המדינה לא הייתה שעה מסוכנת מזו. אנו מגיעים במהירות לצומת אשר בו נדרש להכריע בשאלה: להיות או לחדול. אם חפצי חיים אנו, אזי התשובה לשאלה זו ברורה, ומכאן גם מחירה האפשרי.
אחמדינג'אד בהיכל התהילה
מומחים העוסקים בלוחמה בטרור מכירים באמת הפשוטה כי ארגון טרור תמיד ישתמש בשלב כלשהו באמצעים הפיזיים העומדים לרשותו. השאלה מבחינתו היא אך ורק מהו הזמן המתאים ביותר לפעולת הטרור המתוכננת. אירן עסוקה בתכנון השמדתה הפיזית של מדינת ישראל, והשאלה מבחינתה היא מתי יעמדו לרשותה האמצעים לצורך כך, ומהו העיתוי שיתאים ביותר מבחינתם לביצוע תוכנית ״קדושה״ זו.
בטהרן לא רק שיש שלטון טרור במסווה של מדינה, אלא שהעומד בראש מדינה טרוריסטית זו, מחמוד אחמדינג׳אד, הוא חבר בכת איסלאמית סודית אשר עיקר אמונתה נובע מהפנמת האדישות הטוטאלית למחיר שעל המאמין המוסלמי להיות מוכן לשלם על-מנת להוציא לפועל את תוכניתו. כלומר, הכל מותר! אם וכאשר תהיה בידיו של אחמדינג'אד פצצה אטומית, הוא עתיד להשתמש בה, ובכך להנציח את עצמו, לשיטתו, ב״היכל התהילה״ האיסלאמי.
להקדים תרופה למכה האירנית
מדינה חפצת חיים לא יכולה להרשות לעצמה להגיע למצב שכזה, ועליה להקדים תרופה למכה, גם אם, חלילה, מחיר התגובה האירנית יהיה כרוך בסדר גודל של אלפי (!) קורבנות. שכן לגבינו האלטרנטיבה גרועה הרבה יותר ומובילה לחיסולנו הפיזי.
יתייצב נא ראש הממשלה בפני העם ויאמר ביושר כי אנו עומדים בפני שתי ברירות רעות, אך הברירה הרעה יותר של הימנעות מפעולה היא קטסטרופלית לעתידנו. אין לי ספק כי ביום מבחן יידע עם ישראל לנשוך שפתותיו, להתלכד ולתמוך, ואם יהיה צורך - לחבוש את הפצעים הקשים ולהמשיך הלאה. אך אז נדע, כי פעלנו כך על-מנת להבטיח (במחיר קשה ואיום אומנם) את חיי ילדינו ונכדינו לשנות דור.
תאריך:  12/12/2011   |   עודכן:  12/12/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
תקוף ביבי, תקוף!
תגובות  [ 6 ] מוצגות  [ 6 ]  כתוב תגובה 
1
צודק מאה אחוז
אהרון שחר  |  12/12/11 16:18
2
מצדה?! שמשון?! מאמר הזוי. ל"ת
aviku  |  12/12/11 17:20
3
זאת בדיוק הבעיה
אלטע קאקער  |  12/12/11 19:09
4
ברק ?? הפך לפרשן. ביבי?
מדבר יפה באנגלית  |  12/12/11 19:53
5
ביבי פתח בכל הדיון הציבורי
בן דוגית  |  12/12/11 22:38
6
סוף סוף קם משהו ומדבר לעניין
גלעד2011  |  13/12/11 08:03
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עו"ד זיו שרון, עו"ד ניר הורנשטיין
האם חוכר שניצל את זכותו לחידוש החכירה לתקופה נוספת חייב בתשלום מס רכישה? ומה דינה של אופציה שהתנאים למימושה אינם ידועים?
דב אבן-אור
אין ספק, כי אילו כל הרגולטורים היו מממשים את מלוא מחויבותם לציבור, אזי לבתיהמ"ש לא הייתה "עבודה", בבתי סוהר היו מתפנים תאים, ההכנסה הפנויה של הציבור הייתה גדלה פלאים, והמחאה החברתית לא הייתה מתפרצת!
אבי דוידוביץ
שיבושי לשון או כוונה תחילה ליצור מציאות מעודנת    שוחד לוקחים ולא מקבלים    אי-אפשר לקחת את החוק לידיים - אפשר לקיים או להפר אותו    אין סידור בו לעבירה יש מחיר, משלמים עליה והיא מתבטלת    החקירות באזהרה אינן תחת אזהרה    ומי שומר על זכות השתיקה?
ראובן לייב
היא הגיעה ארצה בדרך-לא-דרך, לאחר שהפקידה, כמו יתר הפליטים מארצה, סכום של 3,000 דולר בידי "מאכער" בדואי בסיני, שדאג להעבירה, בתום מסע-תלאות, לגבול הישראלי    כחיה נרדפת היא מתגוררת בעליית-גג, באזור התחנה המרכזית בתל אביב, ואת מחייתה היא מוצאת בעבודות-ניקיון מסביב לשעון
ד"ר גבי אביטל
הזכייה היא תוצאה של עבודה קשה, אפורה, מפרכת, מתישה וגם נגד הזרם. הוא שב לעבודתו מיד לאחר ההודעה על הזכייה. ומכאן עלינו לשאול מה הקשר בין דברים אלה לבין הטענות בדבר כישלונה של מערכת החינוך ושל הישגים נמוכים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il