שיתוף פעולה בין יקב הפרימיום "1848" ומסעדת "שיין אנד שארפ"
יוסי שור מנכ"ל יקב "1848": " במסגרת שיתוף הפעולה יוצגו בתפריט היינות של מסעדת הבשרים העכשווית כל סדרת יינות ה"דור 7" ויינות איכות נוספים של היקב".
יוסי שור, מנכ"ל ובעלים של יקב הפרימיום "1848" סיכם על שיתוף פעולה עם מסעדת הבשרים התל אביבית המובילה "שיין אנד שארפ" שבבעלות כוכב הכדורסל לשעבר של תל אביב דרק שארפ שבמשך שנים חלם על סטייק האוס איכותי כמו שפגש בארץ מולדתו והשלישייה עתירת העשייה וניסיון בעולם הקולינארי - יענקלה שיין, שלמה פינקלשטיין וארז זיו.
במסגרת שיתוף הפעולה יופיעו בתפריט היינות של המסעדה כל סדרת יינות "דור 5" הכוללת זנים לבנים, סירה, קברנה פרנק וסדרת "דור 7" הכוללת קברנה סוביניון.
בצילום: יוסי שור מנכ"ל יקב "1848" ויענקלה שיין מבעלי מסעדת "שין אנד שארפ" משיקים לחיים יין קברנה סוביניון 2009 דור 7.