X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
"סיידל - מכון לאפיית ארטיזן" משיק סדנאות לאפיית חלות - למתחילים ולמתקדמים - לנשים, כלות, בנות מצווה ולכל מי שאוהב לאפות חלות לשבת
▪  ▪  ▪
סדנאות לאפיית חלות - "סיידל - המכון לאפיית ארטיזן" [שריל סיידל]

אין כמו לחם הנאפה בבית, ובמיוחד אפיית חלה לכבוד שבת, כשריח אפייתה ממלא את כל חלל הבית בין כל ריחות התבשילים לכבוד שבת קודש....
רוצים ללמוד לאפות חלה לשבת?
"סיידל - המכון לאפיית ארטיזן" בישראל, בבעלות השף קונדיטור אלי סיידל, המפעיל קורסים וסדנאות אפייה בשיטת ה"ארטיזן" (המשלבת שיטות אפייה עתיקות ומרכיבים בריאים), משיק סדנת אפיית חלות חווייתית למתחילים ולמתקדמים, המתאימה לנשים, כלות טריות, בנות מצווה ולכל מי שרוצה ליהנות מאפיית חלות טריות בבית בערב שבת.
משתתפי הסדנא לומדים ומתנסים בכל תהליך הכנת החלות - החל משלב הטחינה של גרגרי החיטה האורגניים, הכנת הקמח, הבצק, קליעת הצמות בצורות שונות על-פי המסורת ועוד. כמו-כן, בסדנא לומדים על חשיבות השימוש במרכיבים בריאים וטבעיים, מה זה אורגני, מה זה טבעי ועוד.
למי שכבר מנוסה באפיית חלות בבית מוצעת סדנת חלות למתקדמים. בסדנא המשתתפים לומדים את הסודות של אופים המקצועיים, בהם סודות הלישה והתפיחה, שיטות קליעה מתקדמות, הכנת חלות ענקיות לשמחות לעוד.
את הסדנאות מעביר מאסטר שף ומנהל המכון, אלי סיידל, בעל 35 שנות ותק באפיית ארטיזן.
הסדנא אורכת 3 שעות. היא מתאימה למסיבת רווקות / כלות, ימי הולדת, בת מצווה, אירועי גיבוש חברתי ועוד, לקבוצות עד 30 משתתפים. לסדנא מגיע סיידל עם כל הציוד הנדרש: מטחנת קמח, כלי עבודה, כל המרכיבים להכנה, וגם עם הרבה הומור וסבלנות.
בנוסף לסדנת החלות ניתן להזמין סדנאות במגוון נושאים נוספים.
מחירים: סדנא ל-3-5 אנשים – 250 ש"ח לאדם, 6-14 אנשים – 200 ש"ח לאדם, 15 איש ויותר – 150 ש"ח לאדם.
לפרטים: 1-800-35-1222, www.saidel.co.il

תאריך:  05/02/2014   |   עודכן:  05/02/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
בואו ללמוד את הסודות לאפיית חלות לשבת
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מיכל סדן
מיכל סדן
סיגל אוברמן
לקוחות "אוכל ביתי ניר עציון" נהנים מכל העולמות: "תפריטי עמים" – חגיגת טעמים וניחוחות בארוחת הצהריים במקום העבודה
אסף מואב
קהילת מפתחי קוד פתוח בישראל מאמצת מסד נתונים NonSQL MongoDB
לבניית יישומים חדישים
יולי שוורץ
רשות העתיקות משיקה גרסה משודרגת של אתר "הספרייה המקוונת של מגילות מדבר יהודה ע"ש ליאון לוי"    העלתה לרשת 10,000 תצלומים של המגילות באיכות חסרת תקדים
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il