X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  כתבות
"ברוהאוס". מלוא הנקודות
מבשלת הבירה התל אביבית ממשיכה להוכיח עצמה כמסעדה משפחתית אידיאלית, השומרת בקפדנות על תפריט איכותי ושירות מן המעלה הראשונה
▪  ▪  ▪

חלפה כבר כמעט שנה תמימה מאז שפקדנו לאחרונה את מבשלת הבירה התל אביבית "ברוהאוס" (שדרות רוטשילד 11). חזרנו אליה הן בשל הגעגועים לתפריט המפתה שלה והן משום שהיא תמיד מזכירה לנו את בית השיכר המפורסם של מינכן, "הופברויהאוס", אף כי להבדיל, כמובן, באלף-אלפי הבדלות.
"ברוהאוס" היא מסעדה משפחתית מובהקת. כזו שמרתקת אליה בעיקר שמחות של יום-הולדת. בתור שכזו היא שוקקת-חיים, על שתי קומותיה, בעיקר בסופי-שבוע. אל הקולינריה האיכותית שמוגשת בה, מתלווה אז עליצות רבה של סועדיה, כטוב-ליבם במשקה המשכר המיוצר במקום.
ל"ברוהאוס" הגענו לעת צהריים על בטן מקרקרת. עיון בתפריט לא העלה כל חדש לעומת זה של השנה החולפת, וטוב שכך, באשר הוא ממש ענה על צרכינו. למנת הפתיחה הזמנו אגרול קוריאני, טבול ברוטב של רימונים, על מצע דקיק של ירקות. המנה הייתה פיקנטית ובעלת טעמים עשירים.
חגיגה קולינרית
אחרי הפתיח הזה הגיע תורן של העיקריות. אני בחרתי בשמיניית נקניקיות של עגל ובקר, שגדשו את הצלחת. לצידן היו כרוב חמוץ, ירקות צלויים ומעטה עשיר של חרדל וחזרת. המנה הייתה מוצלחת מאוד. כמוה גם מנתה של בת הזוג, שבחרה בצלעות-בשר עם תפוחי-אדמה. לשתי המנות התלווה בקבוק גדול של סודה מרוות-צימאון.
את החגיגה הקולינרית קינחנו בפילו-תפוחים - מאפה בצקי נימוח, ספוג כולו בציר-קרמל וטבול באגוזים וצימוקים. בצדק נחשב הקינוח הזה למתכון מנצח ב"ברוהאוס", כשאספרסו כפול, עם ריח ניחוח, היה האקורד האחרון לארוחה הדשנה.
נפרדנו מ-310 שקלים, שכללו תשר של 15% אחוז לשירות מצוין, ואת המסעדה זיכינו במלוא 10 הנקודות של הסולם הקולינרי.

תאריך:  13/03/2012   |   עודכן:  13/03/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
שאפו ל"ברוהאוס"
תגובות  [ 1 ] מוצגות  [ 1 ]  כתוב תגובה 
1
310 ש"ח....
חיימקה  |  15/03/12 14:42
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ינון ויגודה
למרות ששמו אינו מוכר לקהל הישראלי, ולדימיר ינקלביץ' היה אחד מאנשי הרוח הבולטים בעולם המחשבה הצרפתי-יהודי של המאה שעברה    על הגותו של הפילוסוף והמוסיקולוג שבימי מלחמת העולם השנייה הצטרף לשורות הרזיסטנס, ולאחר המלחמה קרא להימנע מכינון יחסים מחודשים עם גרמניה
צילה שיר-אל
תפקיד הנסיגה הוא להאיר על-ידי אירועים שונים בעיות שהיו תמיד, אך בזמן רגיל יש נטייה להתעלם מהן. בתהליך הנסיגה הבעיות שהודחקו או הקלקולים שלא הורגשו יוצאים החוצה
חיים נוי
ההצגה היא קולחת בדרך כלל, ייתכן שהיה מקום לקצר אותה ואפילו לוותר בזכות זאת על ההפסקה . עם זאת, השחקנים מפגינים הרמוניה ומימיקה מוצלחת ומשחק שנועד , כמובן, להצחיק
איתמר לוין
האנושיות של השופטת האשדודית גילת שלו מביאה לכך, שאפילו בקני המידה הרגילים של הבלגן באולמות הפליליים - האולם שלה יוצא-דופן לרעה. התוצאה היא שעורכי הדין מזלזלים בה בגלוי, ללא כל תגובה מצידה
מכון ויצמן למדע
פרופ' צפרירי חקר את הבשלת הביציות. במחקרים שבהם שיתף פעולה עם פרופ' צ'אנינג ופרופ' סיימור פומרנץ מצאו המדענים, שתאי הזקיק מפרישים באופן שוטף את הפפטיד החוסם את הבשלת הביציות - אך הורמון ה-LH מתגבר על החסימה. כך התברר, שכאשר מגדלים את הביצית בנפרד מתאי הזקיק או הנוזל שלו, במבחנה, היא יכולה להבשיל גם ללא הורמון, פשוט מפני שאין OMI שיחסום את הבשלתה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il