ראש עיריית ירושלים
ניר ברקת ואשתו בברלי ארחו (יום א', 19.7.15) את ראש הממשלה
בנימין נתניהו ואשתו שרה לארוחת ערב בביתם בשכונת בית הכרם בעיר.
בסיום הארוחה יצאו הזוג ברקת והזוג נתניהו לסיור לילי במרכז העירם. שני הזוגות עלו על הרכבת הקלה בתחנת הר-הרצל והמשיכו דרך גשר המיתרים עד לרחוב יפו במרכז העיר.
הכל שילמו על הנסיעה, אפילו ראש הממשלה. למרות היותו חבר כנסת, הוא זכאי אומנם לנסיעות חינם בתחבורה הציבורית, אך לא ברכבת הקלה בירושלים.
ברקת הציג לזוג נתניהו את מפת קווי הרכבת הקלה שייסללו בשנים הקרובות. קווים אלה יתחברו גם לקו הרכבת המהירה בין ירושלים לתל אביב ויהפכו את ירושלים לעיר מתקדמת ונגישה מבחינה תחבורתית.
במהלך הנסיעה, הציג ברקת לנתניהו גם את רובע העסקים שייבנה בכניסה לעיר וייצר עשרות אלפי מקומות תעסוקה, וכן עדכן את הזוג נתניהו במיזמים הגדולים שמפתחת עיריית ירושלים ביניהם הקמת קריית הספורט הבינלאומית במלחה, הקמת אקווריום ענק בגן החיות ופיתוח מוקדי תרבות ובילוי נוספים.