דיווחים שונים בתקשורת הישראלית טוענים היום בעקשנות שהמגעים עם מדונה לגבי הופעה בישראל מתקרבים לסיום מוצלח. אפילו תאריך ננקב, ואם הכל ילך כשורה, מדונה תופיע בפארק הירקון ב-1 בספטמבר כחלק מסיבוב ההופעות העולמי "Sticky & Sweet".
גלי צה"ל מדווחים כי מפיקי המופע, שוקי וייס הישראלי ומארק ליברברג הגרמני, מנהלים מו"מ עם אורנג' בנוגע למתן חסות להופעה. בלי חסות חיצונית, יעלו מחירי הכרטיסים 1000 שקלים ויותר, וההופעה תהפוך ללא כדאית כלכלית.
אותו התאריך בדיוק, ה-1 בספטמבר, צוין גם בדיווחים על בואה של להקת הרוק המתקמבקת Faith No More, שצפויה גם היא להגיע ארצה הקיץ. לא סביר להניח שלהקת הרוק הענקית ודיוות הפופ יופיעו כולם כחלק מאירוע משותף, לכן יש להניח שלפחות אחד מהמופעים יבוטל או ישנה את מועדו.
אם אכן תתממש ההופעה, תהיה זו ההופעה הראשונה של מדונה בארץ מזה 16 שנה. ב-1993 היא מילאה את פארק הירקון בעשרות אלפי מעריצים. מאז ביקרה מדונה בישראל פעמיים, אך כחלק מהתעניינותה ההולכת וגוברת בתורת הקבלה, ולא כדי להופיע. עד שיתבררו פרטים נוספים, כדאי לקחת את החדשות המשמחות על ההופעה המדוברת בערבון מוגבל.